- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
CHIPman #1217 üzenetére
Csak az a baj, hogy ha megszakad a BT kapcsolat, akkor visszaáll megint tyúklábra. Ha nem elsőre, akkor másodikra-harmadikra.
Van aki olyant bűvészkedett, hogy az angol nyelven visszapárosítás után még rátol egy saját watchface-t, és utána állítja vissza a nyelvet, szintén vegyes eredményekkel, de sokuknak megmaradt.
Az oroszoknál eddig egy 100% megoldás van. Rootolt telefon és telepített xposed kell hozzá. Xposed alatt az app_locale modult kell telepíteni, és a mi fit appnak belőni az en_GB locale-t (ezt írták, szerintem en_US-el is működik). Akkor mindegy milyen nyelven van a telefon, a mi fit angolnak látja.
Vagy lehet hogy majd felbukkan megint forced_en 3.2.8-as mi fit.Amúgy még egy ötletet írtak, ami szerintem jó, mi fit alatt mindenki küldjön feedback-et hogy kuka lett az új verzió, hátha gyorsan tolnak rá ki javítást.
-
Tiger.
nagyúr
-
-
hardline
senior tag
válasz
CHIPman #1032 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az érdekelne még, hogy alkalmazás értesítéseknél bővebb a kínálat, mint mi band 2 esetén? Tehát pl egy Gmail appot is jelez? Mert a Mi Band 2 elég korlátozott e tekintetben ugye... Fb, viber és csókolom.
Elég szimpatikus a Bip, de még nem tudom, hogy kell-e nekem. -
Upo
addikt
válasz
CHIPman #1012 üzenetére
Neked a kínai beta szoftver van fent, én a hivatalos stabil google play store mi fit-ről beszélek. A kínai nem is fog frissíteni play-esre abban biztos lehetsz.
A merek-nem merek-ről meg annyit, hogy előbb használom a pay-es stabilt mint a fejlesztésből kikerült négy számjegy verziós mi fitet. Mint tudjuk, a kínai fejlesztői csinált itt is pár téglát, de már külön csoportja van a károsultaknak, hátha valahogy életre tudják kelteni. -
Upo
addikt
válasz
CHIPman #1006 üzenetére
Milyen mi fit-et használsz? Nagyon régi amivel még kínai az óra, playről is a 3.2.4 vagy újabbal már angol.
De nekem most jött le play-ről a 3.2.7, és 0.1.0.70-re frissíti az órát. Mindent cserél, firmware, res, gps, a-gps, majdnem 10 perc mire végez.
Elvileg, mivel ez már újabb mint a beta 1.0.66 firmware, erre is rá lehet tenni az ékezetes fontot? -
gyemipapa
senior tag
Én is azt gondolom, tökéletesen megfelel, hogy jelenleg az összes karaktert megjeleníti ékezet nélkül, nem kockáztatom, hogy téglásítsam a most kifogástalanul működő, és akkutakarékos fw-t.
Amúgy is már telefonon is jellemzően ékezet nélkül írogatnak sokan, nem vacakolnak az ékezetes betűk kiválasztásával. Mondjuk az bosszant, mikor rendszeresen hirdetéseket is adnak fel ékezet nélküli karakterekkel... Mert ugye ott nem a haveroknak írogatnak... De ez egy más tészta. -
Upo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest