- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
...és ennek kapcsán megemlíthetnénk a csuklós vérnyomásmérők pontosságát is, versus felkaros...
Én is beszéltem emberekkel, akik beszéltek olyan emberekkel, akiknek a csuklós vérnyomásmérő pontosan mért. Valamilyen oknál fogva nemhogy a kórházak, de még a háziorvosok sem használják.
Ugyanaz: karóra-pulzusmérő vs mellkaspánt. Nekem azért elég a Bip, mert nem sportolok, vagyis nem méricskélem a pulzusom. Te viszont nyilván nem véletlen, hogy mellkaspántot használsz.
Nekem amúgy nincs "csomó" órám, nem gyűjtöm őket, ahogy a telefonokat sem pl, max az eggyel előbbit tartom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung S22+ telefon tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest