- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
nem tudom az mdf milyen, meg kell néznem élőben.. valami nagyon igényeset akarok, az alagsor bővítés még meg sem kezdődött, meg kell várnom, míg elmúlik a fagy, az alapozás miatt... lesz május mire elkészül az épület.
A gép már megvan, bontott ház is, csak a fa meg az alu hiányzik, illetve ezekre a kijelző, meg a kivágott alu darabot a cd meghajtóra kellene ekkentenem.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Házimoziszobát építek az alagsorban, amihez készítenék egy htpc-t.
Remélem az alábbi képen látszik. A fekete rész fából lesz, az ezüst meg valami világos, majdnem fehér szálcsiszolt aluminiumból. Az alsó házban (vagy lehet hogy az lesz a felső, hogy tudjon felfelé hűlni)lesz alaplap proci videokari, hangkari táp. Ami meg felül van, abban lesznek a vinyók, meg dvd, hogy le leessen minél jobban hangszigetelni, és ne melegítsék egymást, mindenk marad bőven hely.
Nem tudom, hogy ha lefestem a tömör fát feketére, akkor látszanak-e a fa szálai,
illetve abban kérném segítségeteket, hogy hogyan tudok a lehető legolcsóbban egy kijelzőt tenni a pc házra, ami pl spectrum analyzert tud, de nem zavaró a projektorvászon alatt ha filmet nézel.Várok ötleteket is ha van valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest