- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi ,kitartó segítségnyújtásod,de most tényleg nem a 20mp-es regisztrációval van a próblémám,h anem,hogy nem értek az elektronikához,mint már említettem. Azt sem tudom mi micsoda az ilyen rajzokon.
Szóval,ha lennél olyan rendes és letöltenél egy kapcsolási rajzot, analóg műszerekhez való sztereo kivezérlésjező készítéséhez akkor sem tudnám megépíteni. Van egy ismerősőm aki megígérte,hogy összedobja nekem,ha szerzek neki egy kapcsolási rajzot a panelről. Ennyit kértem segítség képpen az első hozzászólásomba ill. egy bolt linket,ha valaki látott ilyett kit-ben,hogy ne kelljen az ismerősömnek még az alkatrészek után is rohangálnia.
Így,ha te értesz ehhez a témához és megtennéd,hogy küldesz priviben egy kapcsolási rajzot ,azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő