Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
A projekt folytatódott a héten. Szerdán összehegesztettem a korábban elkészült darabot a fenéklemezzel, majd az oldallapok és a hátlap is a helyére került. A fedél végül nem nyitható lesz hanem simán leszedhető mert nem akartam vacakolni a hátlap átalakításával (az I/O shieldet magába foglaló résznek a fedéllel együtt kellett volna nyílnia) meg a zsanér kialakításával. Ma hazahoztam a cuccot és rá kellett döbbennem hogy elk.rtam. Hál' isten nem nagyon, csak egy kicsit. Az I/O shield helyének kivágásakor nem számoltam az oldalfal anyagvastagságával és ugyan ezt a hibát elkövettem az alaplap rögzítőfuratainak kimérésekor is a fedélen. A megoldás szerencsére elég egyszerű, a fedél másik két oldalát kell dupla anyagvastagsággal megkurtítani és akkor a fedél nem az oldalak tetején lesz hanem becsúszik majd közéjük. A hátlapon vétettem egy nagyobb hibát is. A 8 cm-es venti helyét rossz helyre vágtam ki, még töröm a fejem hogy hogyan fogom korrigálni (nincs kedvem másikat csinálni
)Képek is lesznek amint feltöltődtek a fényképezőgép akksijai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
húzta be?)