Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nem vagyok annyira rajta ezen a témán,hogy minden nap csináljak valamit ,ráérek.
Épp volt egy kis ídőm ,mikor szétkaptam a pio-t.
Ha elkezdem (egyszer) akkor haladni fogok ,tempóssan.
De ehhez sok ídő kell ,ami elég kevés mostanság, max. a vázlatterveket tudnám rajzolgatni. Van egy másik fő probléma is ,hogy szét kell szednem a mostani gépem,ha másikat akarom építeni, de addig nincs gépem. Slimsata kábel még beszerzés alatt , ki tudja ,szerintem 2-3 hét is kellhet Tesco úrnak,hogy megkapjam. Vu meter prototípusát sem sikerült még tesztelni. Talán vasárnap összerakom a régi gépem és akkor legalább a ház kinézetén elkezdhetem törni a fejem. ( asszem fából lesz a-z-ig, pio előlap nem játszik ,de még tényleg nem tudom ) Sajnos, így állok. Amint lesz kézzelfogható eredmény, hozzom a topikba.
tukko1 Eject gomb, úgy már tetszetős. Nincsmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő