- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nec volt benne meg pioneer. a kis tekerő helyére én is azt akartam de nekem olyan van ami sipol ha magas a hőfok ésmivel levágtam az érzékelőt ezért sipolt ugyhogy kiszettem amugy rajtavagyok h szerezzek olyasmit mint amit mondtál!!!! Képet tudsz róla?
Jam a punditba csak félmagas kari jó mielött nagy vásárlásba kezdenél és abbol is pci megy bele nem pci-e amit érdemes az Powercolor 2400pro az egész jo bele egy dual core 2180al vagy c2dvel vagy albatron 8500gt vagy 8400gs vagy 8600gt vagy 6200az de a nyolcas széria PCIosba még nemjött be magyarországba. 2400prot meg az aquaban kapsz 13ezerért anyit megér de szerintem fölösleges mert a hd filmeket tökéletesen vitte 720p. És ha htpcnek használod a gépet akkor egy Imon távirányitó kötelező! Nagyobb táp nem kell bele mert böven elég a punditnak a 200watt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest