- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates #24 üzenetére
Kb most tartok a felénél. Az erőlködő adott volt mivel a hugocskám portalanitotta és tönkre ment. A Vga meg a lap lesz cserélve mert ez a lap csak idéglenes várok valami komolyabb megjelenéséig. Azt kell h mondjam h jo a szemed!!! Tényleg megvan gyalázva a cpu cooler de teszi a dolgát rendesen nemhiszem h sokat számit az a pár lamella majd ha lesz kedvem megcsinálom szépre. Amugyse én gyányoltam szét hanem haver ,de ajándéklónak ne nézd a fogát. És én is levágtam volna csak szebben mert nekemis utba lett volna. 88gt szándékszom bele majd oktoberbe mert nyaralásra kell a pénz. utána valami jo m-atx.
Csak még az elölapi panelt nemtudom h milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest