- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával DSplayeres Kodival,hogy mikor elindítja nincs azonnal hang?
Csak akkor van hang,ha egyszer hangsávot váltok. Utána minden megy. De ha pl nincs csak egy hangsáv,akkor bizony néma marad a film.
Egy htpc-t szeretnék összekötni egy avr-el.
Friss win, friss Kodi,
Ötlet esetleg? -
tomic
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Sikerült. Csináltam profilokat és mind úgy indul ahogy beállítottam előtte a mpc hc-ban.
Kipróbáltam,hogy csinálok egy xml fájlt és behívom mit külső lejátszó az mpc-t.Az is megy.Bár a Kodinál maradtam egyenlőre.
Viszont valami elállítódhatott mert most meg nincs hang. Egyenlőre csak tv-re küldöm direktbe ki de nem szól.Mi lehet szerintetek? -
tomic
addikt
Próbálgatom a profilozást egyenlőre mpc-hc lejátszón. Addig jutottam,hogy a linkelt oldal alapján megcsinálom az SD,720,HD profilokat.
Beírom a "profile auto select rules" részbe,hogy if (srcWidth <= 1000) and (srcHeight <= 500) and (deintFps < 31) "SD" és fel is ismeri az SD tartalmat.
720,HD szintén megy. Zöld pipa megvan a "click here for online help" mellett.
A kérdésem az lenne,hogy HD tartalomból amit eddig láttam filmet azok közül volt olyan ami 23,97,30,és volt ami 50fps ment. Ezt külön,hogy tudom leprofilozni?
Pontosan mit kell az "auto select" részbe beírni?
Mondjuk csinálnék egy olyan profilt,hogy 1080p 30fps,1080p 24fps,és egy 1080p 50fps.A másik nagy bajom,hogy ezeket ugye be kellene a Kodi lejátszóba is állítani de azt sehogy nem tudom.
-
tomic
addikt
Sokkal jobb a kép is és a hang is? Akkor az a lejátszó ajánlottabb mint a Kodi?
Azt mintha olvastam volna ,hogy az mpc-hc-t hívják be a kodiba mint külső lejátszó.Ez nem megoldás nekem,hogy ha a kodi felülete jobban tetszik?
Ha igen ezt hogy kell csinálni?Amúgy milyen oka van annak,hogy egy ilyen népszerű lejátszó nem tudja az iso és a bd fájlokat kezelni normálisan, Egy sima mediaplayer visz mindent ez miért nem?
-
tomic
addikt
Még valami. Az ISO és a BD fájlokat ti hogyan játszátok le?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Össze raktam egy kis mindenes pc-t,viszont mivel teljesen kezdő vagyok elvesztem a beállításokban.
Gép: Intel G4600,H270 lap ,Win10-en.A kérdésem az lenne először is melyik lejátszó programot érdemes használni? Kodi DSplayer és a MPC-HC-t is feltettem plusz madvr-t.Kodi felülete tetszik. HC beállításai egyszerűbbnek,könnyebben elérhetőnek tűnnek.. Viszont itt hosszadalmas a film mappáig eljutni.Vagy én nem tudom beállítani.
Madvr-el kísérleteztem mit bír az IGP. Szerintem meg is találtam a megfelelőt,de majd ha kérhetném ezt a későbbiekben leellenőrizni.
Mindkét lejátszót beállítottam az összefoglaló szerint. Plusz volt egy a neten talált "mikrozé" beállítás alapján.
A Kodi felület jobban tetszik így azt próbáltam használni. Viszont itt akadt egy problémám.
A madvr beállításait rendre elfelejti.Ez hogy lehet fixálni?Továbbá hogy lehetne azt beállítani,hogy sd,hd és fullhd filmeknél más és más algókat használjon?
Madvr-hez annyit kérdeznék még,hogy mik a max rendering idők amik jók egy adott felbontáshoz?És van még egy kérdésem a távirányító beállítása. A házam amit vettem ahhoz van egy táv is.
Elnézést a ha nem megfelelő topikba írok, de Patice irányított ide,hogy itt többen használtok madvr-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest