Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi42
újonc
Van egy ilyen telefonom. Vagyis inkább csak volt.
Hibái:-microUSB meghalt
-az érintőpanel a billentyűzet felső sorában nem érzékel
-hangerő gomb elveszett
- nincs hozzá alkatrész
- a szoftver kukaEzért most szétszedtem, és mostantól alkatrészenként eladom, illetve beszerelem annak aki igényt tart rá.
-
vengaboy
csendes tag
Eddig tartott a boldogság!
Múltkor kiesett belőle a hangerőgomb, ezt még elnéztem.
Pár napja azt csinálta néha, hogy ha már kevés volt benne a töltés akkor fényképnézéskor, vagy ha valaki hívni akart akkor hirtelen leesett a töltés és kikapcsolt. Töltőre rakva vissza lehetett kapcsolni.
Ma délelőtt sokat telefonálgattam, ott volt mellettem az asztalon. Egyszer csak nézem, ki van kapcsolódva. Hiába nyomtam a gombot nem kapcsolódott be. Hazamentem a töltőért rádugtam és SEMMI!
Nem lehet bekapcsolni! Akksi ki- be, semmi. A piros led ég egy darabig és az is elalszik.
A töltőnek meg olyan cincorgó hangja van. Zárlatos lehet vagy az akksi vagy a készülék.
Elvileg még garanciális.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Ráadásul már nem is árulják. -
matyasb
csendes tag
HTM-H100-am sorsa. Nadrágzsebben megfeszülve ledobta (lecuppant róla) a hőelvezető pasztillát és már bútoláskor lefagyott túlhevülés miatt. Helyi szervizek nem vállalták a javítást, bár a tinydeal kifizette volna a javítást. Műanyag lapkával kistucnizva egy darabig tudtam használni, aztán újabb stucnit követelt, a home gomb meg elromlott (nem reagált). Az [egy pont érintés helyett 5-10 mozgó pont érintés]t produkáló gyári kellemetlensége mellett ez már sok volt, úgyhogy garanciális időn belül visszaküldtem az nagy Kínába.
-
Somci88
csendes tag
Üdv.!
Ma kaptam egy Feiteng GT H7100 Android 4.1 3G with 5.3 inch QHD Screen Dual SIM MTK6577 GPS Dual Core 1GHz Smartphone-t.
Hogyan lehet rá újabb androidot tenni?
emailben is jöhetnek a válaszok, sokat segítene!
Előre is köszönöm!
Email: somci88@gmail.com
-
felali
tag
Sziasztok!Ha eladom a telot hogy tudom letörölni a dolgaimat róla?
-
felali
tag
válasz
Michael2009 #20 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot!
-
Michael2009
csendes tag
Just enter this code in dialer * # * # 3646633 # * # * ( Enginer mode)
CDS information (Common data service information)
Radio information there and after tapping on it. If you have dual SIM ANDROID then you will see TWO option select any one on which you want to write IMEI with.
Now you will have to put your IMEI no in this manner :- “AT +EGMR=1,7,"IMEI_1” and “AT +EGMR=1,10,"IMEI_2” (replace IMEI_1 and IMEI_2 with your IMEI no) and tap on send command button.
Example :- “AT =EGMR=1,7”9100XXXXXXXXXXXX” -
vengaboy
csendes tag
Hello! köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, de sajnos nem sikerült még logikát sem találni abban, hogy minek a hatására változik a térerő. Itt a szobában a polcon ahol tölteni szoktam most hármason van, de általában nullás, viszont két lépéssel odébb már megint jó.Le lehet tölteni térerő mérő appokat azokkal szoktam nézni, de egy helyben állva is ingadozik. A falak valohogy nem tetszenek neki.
Kisebb falukban ahol távol van az átjátszó és én sűrüen előfordulok, fel kell mászni a padlásra ahhoz, hogy telefonálni tudjak, vagy kihangosítani és a fejem fölé emelni, vagy az utcán mászkálni térerőt keresve. -
felali
tag
Sziasztok Én is vettem egy ilyen telot az biztos hogy a note3 akkuja nem jo bele.Viszont csináltam egy gyári beállitások visszaállitást és azota nincs IEMEI számom valaki tud rá megoldást?
-
dide19
újonc
Szia!
A htm h100 mobillal kapcsolatban írok. Én most vettem a főnökömtől egy használtat, és nekem itthon szinte nincs térerőm. Én Ausztriába dolgozok, ott folyamatosan van térerő, de ingadozik. Érdeklődnék hogy neked sikerült-e megoldani valahogy a problémát, egyáltalán tudni hogy miért van ez az ingadozás? Válaszod előre is köszönöm.
Tisztelettel: Krizsa Gyula -
vengaboy
csendes tag
Hello!
Nem bántam meg, hogy megvettem ezt a telefont, szerintem ez pont az ideális méret. Jól elfér zsebemben, szépen látható a kijelző stb. Nagy sikerem van vele, főleg a gyerekeknek tetszik, mindíg megkérdezik, hogy mi ez.
Mindenki sokkal drágábbnak gondolja.
Eddig megbízható, elég gyors, a rátelepített appok kiválóan működnek.
A térerő ingadozó, de ez legyen annak a baja aki engem akar felhívni.
A mai napon este 8-kor az akksi 50 százalékon állt, de ma csak telefonálásra és email nézegetésre használtam.
Rendeltem hozzá egy klick gombot, azt telepítettem meg próbálgattam az utóbbi egy órában, most 39 százalék.
Megnéztem három klipet a youtube-n, a töltöttség 29 százalék lett.
Ha este teljesen feltöltöm és repülőgép módra állítom akkor reggel még 98%-ot mutat.
Múltkor próbálgattam, navigáltam fényképeztem,úgy estére teljesen lemerűlt. Szerintem napközben játszani, zenét hallgatni stb. nem lehet nyugodt szívvel vele, mert egyrészt rendesen forrósodik a kamera környékén másrészt, szemmel láthatóan zuhan a töltöttség. Aztán estére ott állunk telefon nélkül.
Jelen pillanatban a Tinydealen a TIANHE H9008 -ami ugyanekkora és ugyanezt tudja- 3000 mAh-ás akksival 51 592 Ft.
Mostmár azt venném.
A kollega úr által, föntebb vázolt okosításokat, nem hiszem, hogy kipróbálom főleg azért, mert egy szót sem értek az egészből -
66aaaa
csendes tag
Sziasztok,
Mennyi ideig bírja a 2000mAh akksi a tapasztalaitok alapján?
Nem csereszabatos véletlenül a méret az eredetivel, ami 3200 mAh?
Megbízhatóan működik a teló? Annyira noname, hogy még hírét sem hallottam ennek a gyártónak...
Viszont hasonló tudással csak a Mlais 69T Pro-t találtam, csak fehérben és sokkal drágábban...
köszi
-
matyasb
csendes tag
Egykét fontos apróság a telefon "bütyköléséhez":
1. Gyári ROM:
Nekem február 27-ei verzióval érkezett, de már volt hozzá letölthető április 21-ei verzió is.
20140227_e2709_v92_ht -> 20140421_e2709_v92_ht
A kínai jelek google fordító szerinti fordítása alapján az újabb ennyivel több:
Remove third-party applications & Optimized suspension frame
[Innét] lehet letölteni egyszerű regisztráció után.2.Preloader Driver:
Win7 alatt nekem [ez] lett az igazi. Igen, kicsi nagyon, és ráadásul csak a "MediaTek Preloader USB VCOM Port" nevűt kell, de működik. Régi típusú hardver hozzáadásával telepítettem egy soron következő portra, ami persze sárga felkiáltó jeles lett, de az eszköz észlelésekor már használni tudta az észlelt valódi porthoz is.3. Felrakni:
[Cappa72] cikkében leírtak szerint lehet.
A scatter file mtkdroidtools gyártással nem szükséges bütykölni, mert a letöltött ROM-ban
megtalálható, és kottára ugyanaz, mint amit mtkdroidtools -al gyártanál.
A megfelelő Flashtool kiválasztása fontos, mivel a készüléknek van egy preloader driver sajátossága:
Kivett aksival való gépre kötéskor 1-2 másodpercig megjelenik, mint eszköz, majd eltűnik.
Nos ezt a nagyon kevés időt nem mindegyik flashtool tudja elkapni.
Pl. az álatalam talált legújabb (SP_Flash_Tool_v5.1352.01) sem.
De ezzel sikerült: SP_Flash_Tool_v5.1348.004. Root:
Mtkdroidtools-os root több verzióval sem működött nekem, de még a v2.5.3 -al sem. Feltehetően a fenti probléma miatt.
Amivel sikerült USB hibakeresés üzemmóddal, PC-szől egy kattintás, telefontól több engedélyezéssel: [Root Genius] -
matyasb
csendes tag
Megjött nekem is a héten.
Sokat dolgoztam, ezért kevés időm volt vele foglalkozni,
de már le van mentve, újabb eredeti rendszer van rajt, és ki is van root-olva.1.
Kicsi az akksi: Igen, de meglepő módon nem a kijelző viszi nagyon, hanem a rádiós csippek.
Elvileg lehet majd okosan optimalizálni, de első sorban a 3G kikacsolása sokat segíthet, ha van WiFi-d.2.
Gesztusvezérlés: Hát igen ez a mutogatósdi nekem sem jön be. Alapból kikapcsolás javallott.
Körülbelül ugyanakkora erőfeszítés mutogatva húzogatni, mint érintve.
Koszos kézzel meg, amikor egyáltalán értelme lenne, akkor meg úgysem csak "húzogatni" szokás.3.
Csengőhang csere: Audió Profilok -> Általános mögötti fogaskerék alatt található.4.
A szolgáltatók által javallott úgynevezett APN beállításokat célszerű pontról pontra beállítani:
[T-mobile] - [Telenor] - [Vodafone] Mert különben nem megfelelően váltja a frekvencia sávokat elérhetőség függvényében. -
vengaboy
csendes tag
Ez a 2000 mAh napközben csak óvatos duhajkodást enged meg. Nem is volna nagy probléma mert az autóban is tudnám tölteni. Viszont a töltés a mikro USB csatlakozón történik ami nem kelti egy masszív dolog benyomását. Nem bízom benne, hogy ez évekig fogja bírni a napi többszöri dugdosást.
A gesztusvezérlés is csak játéknak, egyszeri kipróbálásra jó, mert pl. ahogy vittem a kezemben és járás közben lóbáltam, azt gondolta , hogy éppen lapozgatni támadt kedvem. Alapértelmezetten a kamerát is így lehet irányítani. Ebből az lett,hogy ahogy tartottam, nézegettem egyfolytában exponálgatott. Kikapcsolni meg valami almenü almenüjében lehetett.
A csengőhangokat egyszer megtaláltam, de azóta sem. Valahonnan le kell tölteni majd egy férfiasabb hangot is, mert ezeket a szép trillázásokat nemigen lehet az autóban meghallani.
Ami viszont már nagyon nem mindegy az az, hogy a térerő folyamatosan föl-le változik. Ahogy tartom a kezemben hol fölmegy négyesre hol azt írja , hogy nincs hálózat.Pedig nálunk eddig sohasem volt panasz a hálózatra
Egyenlőre ennyit akartam mondani.. -
matyasb
csendes tag
1. Az enyémet is megállították a vámon, ami nem gond, de talán tényleg nem fociznak vele itt a VB hevében, mint a tiéddel ;-)
2. Amit korábban [ajánlottam] az megjött, szép, okos, működik, de ahogy sejtettem tipikus "300 ezer liter harminc ezer vagy nem tudom" eset: 2 db 9,7Wh SANYO akksi: 5820, azaz kb 6000 mAh csupán.
3. A 3 órás alapos tesztelés után így jár az ember eset teljesen általános volt a nagy akksik megjelenéséig okostelefon fronton, úgyhogy ezen nem kell meglepődni, aki ilyen készülékre vágyik:
5,7" Full HD IPS kontra 2000 mAh4. Remélem hamar tudunk KitKat-et varázsolni rá, és akkor a csengőhangnál komolyabb problémákon is könnyedén túllendülünk majd.
-
vengaboy
csendes tag
Megérkezett!!!
13000 ÁFA + 1500 kezelési költség.
Az első benyomások:
- A dobozát kívűlről összekoszolták, a belsejét pedig föltépkedték, olyan mintha fociztak volna vele.
- Elég nagy, de nem nehéz.
- A kijelző nagyon szép és pixelhibát sem látok.
- Maga a telefon is jól néz ki.
- Sokkal gyorsabb mint a négymagos tabletem.
- Rátöltöttem a legszükségesebb az appokat amik a tabletemen is rajta vannak. Index, UC Brovser HD, Mindig tv, akku HD, youtube,speedtest, cpu-z stb. Ettől a kb. három órányi nyomkodástól le is merűlt 12%-ra.
- A 4.1.1-es android nekem logikusabbnak tűnik, azt egyből kiismertem, ennél pl. a csengéshangokat még meg sem találtam.
Mára ennyit, holnap majd fényképezgetek vele és folytatom az ismerkedést. -
vengaboy
csendes tag
Várunk, várunk, türelmesen.
-
vengaboy
csendes tag
Kiegészíteném ez előző hozzászolásomat.
Hello mindenkinek!
Magam is rendeltem egy ilyet szintén a Tinydeal -től.
Már az országban van,éppen vámolják
. Ez lesz az első okostelefonom. Nagyon kiváncsi vagyok már rá főleg azért mert most olvastam a tesztet a UMI X3-ról ami kb. ugyanazt tudja mint ez a telefon. A tesztelő nem volt valami nagy véleménnyel tesztalanyról.Kicsit sikerült lelohasztania a lelkesedésemet úgyhogy csodákat nem várok.( Azért titkon reménykedek, hogy mégsem olyan szar mint ahogy leírja.)
A tinydealen a keresgélést a 80%-os leárazottak között kezdtem, aztán mindíg láttam jobbat és jobbat, mindegyik csak egy kicsit volt drágább az előzőnél.
Gondoltam ha veszek akkor már legyen nyolcmagos, meg full Hd, meg 2Gb ram-os és ne legyen 8 mm-nél vastagabb.
Aztán rátaláltam a UMI X3-ra 35 000-ért de az nincs raktáron azóta sem. Egy tizessel drágább az URIVER H900, de az "csak" 5 collos. Az a plusz néhány ezer meg már nem számít azért a 0,7 coll különbségért és még tok is jár hozzá ennyiért.
Így lett a HTM H100. Ezekkel a tulajdonságokkal ez volt a legolcsóbb.
A végén lehet, hogy megbánom és bőven elég nagy lenne az URIVER, mert az az igazság az,hogy még sohasem volt a kezemben sem 5 sem 5,7 collos telefon de ha jobban belegondoluk még 4,7-es sem.A vámoláshoz ma küldtem el a print screeneket remélem elfogadják mert nem nagyon tudtam eligazodni a levelükön. Talán ha érthető emberi nyelven fogalmaznának mindenki jobban járna.
Úgyhogy most várom a legjobbakat.
Majd jelentkezem. -
vengaboy
csendes tag
Hello mindenkinek!
Magam is rendeltem egy ilyet szintén a Tinydeal -től.
Már az országban van éppen vámolják. Ez lesz az első okostelefonom. Nagyon kiváncsi vagyok már rá.
-
matyasb
csendes tag
A mellette szóló érvek közül egy lényegeset kihagytam: NFC
Volt hasonló telefon ami tudta ugyanezt NFC-vel, de az nettó 60 ezer HUF körül mozgott,
ezt pedig nettó 50 ezer HUF környékén már lehet rendelni. -
matyasb
csendes tag
Sziasztok!
[tinydeal]-ről rendeltem egyet 2014.06.17-én swájci postával, és 2014.06.19-én adták fel. Jelenleg várom, de ha megjön ide írnám meg amit tudnunk kell róla.
Egyenlőre a http://htm-mobile.com -ról annyit tudunk, hogy idén [januárban ] volt rajt stílusosan valami .htm tartalom az [IIS] szerveren, de időközben le lett [tiltva] .
Ettől függetlenül az érvek, amik mellette szóltak:
2 SIM 2 Standby, 5.7", IPS, FHD, MTK6592, 8-Core, 13MP, 2GB RAM, 16GB ROM, WiFi Display, OTG,És a kompromisszumok, amiket meg kell kötni vele:
nagy - note3-hoz nagyon kicentizték a méretet, tehát ebben a méretben vállalható kompromisszum
nehéz - bevállaltam
2000mAh - ritkán van úgy, hogy nálam hosszan nem lóghat töltőn a telefon, akkor meg ott van [ez].
WCDMA 850MHz 3G- ritkán van úgy, hogy ne WCDMA 2100MHz körzetben legyek,
amikor meg nem ott vagyok, akkor jórészt a 2G is elég, mivel az életem 90+ %-ában a WiFi elérhető.A komolyabb használatbavételhez egyenlőre 3 fontos cikket találtam és ajánlok:
1. [Scatter file gyártás + Root]
2. [Gyári ROM mentés]
3. [CWM portoló műhely]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest