- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Úgy látszik nem az elem:
http://homeservershow.com/forums/index.php?/topic/8660-how-to-prevent-bios-rbsu-reset-to-default/
Más nem futott bele ebbe?
Esetleg sikerült elhárítani?Aki xpenot használ megnézné hogy nála nem törlődne e a beállítások kikapcsolás vagy újra indítás után?
-
Hooper
őstag
Elvileg megoldódott... bios idő...
A bios gyárolag -gondolom- az aktuális verzio kiadásának idejére van beállítva 2014-06-06.
Ezzel nincs is gond mert legelső bekapcsnál mikor átnéztem a biost beállítottam.
Azonban kikapcsolásnál, ujra indításnál vissza áll. Gondolom nem jó az elem.
De ki gondolta volna.. meg azt is hogy a xpenologynak így bekavar a dátumváltozás.Amugy ha nem az elem a hibás szeritnetek lehet más probléma - mármint azzal h elfelejti a bios a beállításokat.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Xpenologyval szenvedek. copyzom ide is hátha valaki belefutott vagy hallott ilyenről, és tud megoldást:
"1 hete feltelepítettem HP gen8ra a xpenot. frissítéseket felraktam, QCt megcsináltam.
alkalmazásokat telepítettem. MINDEN flottul ment. QCvel elértem, MyDS ment stb.
Első este kikapcsoltam, majd másnap reggel átvittem a gépet a végleges helyére.
Bekapcs után csomagkezelési központ, myds, qc, és frissítés keresés meghalt. hibaüzenet az volt h nincs net.SE első körben SE második bekapcsnál se a nason se a routeren nem állítottam SEMMIT.
Ennek tükrében működött első körben, és vesztette el a netet a 2. bekapcsot követően.Beállítások rendben lehetnek tehát, hiszen első indítás után ment minden.
Csavar a dologban hogy a DS download tudott tölteni! szoval mégis van net?!
Belső hálózati elérés rendben van.
2 routert is kipróbáltam. az elsőt teljesen reseteltem majd ujra beállítottam.Rendszergazda ránézett teamwiverrel a routerre és a nasra is, azt mondta h minden létező dolog él és virul. (port forward, dhcp, Dmz, stb stb)
Változtattam most SN/MACet, ujra megírtam a pendriveot, vezérlőpult gyári visszaállítást már vagy 3x megcsináltam. Semmi.
Aztán ezt ujra, csak formáztam a hddt . Ekkor első indításkor megint volt net. Felraktam update 1 es 2. A 2. Után kert restart. Azután megint nincs net.
A töltést most nem is tudom kipróbálni mert nem éri a syno-t es nem tudok alkalmazást letölteni.
De gondolom az megy mint korábban is.Szóval szűz install után az első restartig van net elérés. Aztán huss. Mi változhat ujra indítás után ami miatt elszáll ?"
ezután feltepítettem SN/MAC átírás nélkül. a hiba ugyan az.
Xpeno fórumban routerre gyanakodnak (de belső hálózat és DS download megy) rendszer elemek azonban azt dobják h nincs net elérés.
Kipróbáltam másik routerrel is - igaz az is Ts csoda.. talán még a 724nél is bénább, és menet közben dugtam át. nem oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest