- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
sziasztok...
gen10 borzalom utodjarol van valami hir? esetleg lesz frisebb inteles micro?
udv
-
tacsk0
aktív tag
A legujabb spp-t valaki oda tudja nekem adni, gari lejart tavaly....
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legujabb spp gen8 microserverhez?
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
Hogyan tudnam megoldani azt, hogy egy p410 vezerlo mellett amin 4db hdd csucsul, az odd helyere bekothessek egy 256gb ssd-t? valaki csinalt mar ilyet? (kabelezes megvan) Arra lenne szuksegem, hogy a vmware-ba fel tudjam venni mint datastore.
Udv
-
tacsk0
aktív tag
válasz
adriankoooo #3313 üzenetére
Nekem mar 2db kellene gen8 ba meg n36l be
hatha lesz vallalkozo szellemu aki szetpostazza.
-
tacsk0
aktív tag
válasz
adriankoooo #3297 üzenetére
Engem is erdekelne 1db!!!
-
tacsk0
aktív tag
Letezik ha hogy kikapcsolt allapotban a gep 18W egyen? Fogyaszthat enyit az ILO?
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
Valaki probalkozott mar vizhutes beszerelesevel? Egesz pontosan a radiator hutest es a forgato ventillatort hova kotnetek? Talatam pwm splittert ami kulon kap tapot pl sata kabelrol de a hp nem a standard 4 tus fan csatlakozot hasznalja...
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Zizi123 #3231 üzenetére
koszi a valaszt ez egy reggeli gyors teszt igazabol csak azert hogy latszodjon az ecc off resz.
a memetest 12 oran at ment vegig pass volt. de nekialok egy 24 orasnak.kozben egy forumtars jelezte hogy neki is ugyan ez a bejegyzes lathato esxi 6.5 alatt es hiba nelkul uzemel a rendszere. -
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
Mar csak ket hiba maradt a /host/monitor/hardware-ben:
System Board 2 Memory: Uncorrectable ECC - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Memory Unknown
System Board 2 Memory: Correctable ECC logging limit reached - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Memory Unknown2db Samsung 8GB (1x 8GB) DDR3 1600MHz (PC3 12800E) 2Rx8 ECC Unbuffered Dimm Server Workstation RAM Memory hasznalok.
Amit probaltam:
- modulok cserelgetese/kivetele (nem segitett bejegyzes bekerult a hardware logba)
- memtest86+ 4.20 lefuttatasa (hibatlan lett viszont az ECC-re off-ot irt, tobb forumon is emlitettek hogy nem
megbizhato ilyen teren a memtest. tovabba csak a kepesseg megletet irja ki.Ezeket talatam a neten:
https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?sp4ts.oid=5261094&docLocale=en_US&docId=emr_na-c03478508
https://kb.vmware.com/s/article/1030420?language=en_US
Kerdesem az lenne hogy masnak is van ilyen bejegyzese?? ESXi 6.5u1 hasznalok.
Udv
-
tacsk0
aktív tag
monitor/hardware alatt tele vagyok ilyen bejegyzesekkel: (valaki tapasztalt mar ilyet?
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: Rebuild Aborted - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage
Power Supply 1: Running/Full Power-Enabled Green 0 0 Unknown Unknown Power Unknown
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: Drive Fault - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage Unknown
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: Predictive Failure - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage Unknown
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: Parity Check In Progress - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage Unknown
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: In Critical Array - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage Unknown
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: In Failed Array - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage Unknown
Disk or Disk Bay 3 C1 P3I Bay 3: Rebuild In Progress - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Storage
System Board 2 Memory: Uncorrectable ECC - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Memory Unknown
System Board 2 Memory: Correctable ECC logging limit reached - Deassert Green 0 0 Unknown Unknown Memory -
tacsk0
aktív tag
Sziasztok
Valaki probalt mar vmware 6.5.0 u1 hp custom -ot? Mik a tapasztalatok?
Tobb hibauzenettel is megszort a hardware resz alatt. memoria, storage, power supply... Tovabba raid1 alatt kerregnek a diskek meg lehet toluk suketulni kb....
HDD sentinel 100/100 a diskek.Udv
-
tacsk0
aktív tag
Sziasztok!
Tobb helyrol is azt az infot kaptam, hogy nem muszaj draga ecc ramokkal boviteni a szervert.
Befogadja a "sima" ddr3 memoriat is.
Kicist ketelkedem. Nem tartom tul realisnak.Ti mit tudtok rola?
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest