Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Mint pm-ben írtam nálam a 240-es netet minimális terheléssel kihajtja, így gyanítom 500-as nettel még gond nélkül elbír

Nálam nem virtuálisan fut, de használtam úgy is. Win alól simán megoldható. Én vásárlás előtt próbáltam így ki az xpenology-t, simán pc-n.
DDNS-t én simán no-ip.net-el csináltam.
-
Mate
nagyúr
-
bon
őstag
Én az emag-nál vettem, egy akció keretében. Lehet kapni a hpshop oldalán is de elég drágán.
Windows server-t nem nehéz bekonfigurálni, pláne, hogy nagyon sok leírás és videó is van róla. Windows 8.1-hez nem tudok mit mondani, hivatalosan nincs driver rá, de attól még működhet.
-
bon
őstag
Szerintem a szerver kifejezetten halk. Most is a Venti a teljes fordulatxzém 6%-val megy, alig pörgeti.
A legjobb OS, számomra Windows Server, mert én Windows párti vagyok. A szerver teljesítményével nincs gond, de igény esetén a memória nővelnető a proci cserélhető komolyabb változatra is.
Fogyasztási értékekre nem emlékszem, de elég jók, korábban többen beírták ide a topciba. Megbizhatüságal eddig még nem volt gond, de gari bővítés vásárolható hozzá. A mérete kicsi. Saját NAS építésével én nem bajlódnék. Ez egy szerver, minőségi alkatrészekkel szolgáltatásokkal,jól megtervezett konstrukció. Épített gépnél ilyet nem tudsz szerintem összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1 humoros
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)