- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Erdekes ilo es driver fissites utan u.a. konfig a ventit az eddigi 6% helyett 13on tekeri.
-
llacee
őstag
Valaki találkozott már olyannal, hogy a 2x3TB raid1 mellé betettem egy 1TB-os lemezt (csak magába használtam volna) és induláskor a raid1 logikai partició elszállt.
Ha kiveszem az új hdd-t akkor sem jó és csak adatvesztéssel tenné újra. -
llacee
őstag
válasz
andrew-msi #955 üzenetére
Nálam win2012r2 van, 2gbit kártyával a kliens 8.1 és smb megosztáson keresztül ~190MB/s az irás olvasás a gép és szerver között.
-
llacee
őstag
válasz
andrew-msi #950 üzenetére
A 8.1 ha jól tudom eleve használható, mint dlna forrás.
-
llacee
őstag
itt a forumon vettem egy xeon e3-1265V2 8 mag és visz mindent, mint a villám.50k alatt ebayen is van 45eFT körül.ha nem számít az alacsony fogysztás és nem kell 8 mag, akkor vannak olcsóbbak is.
gyárilag csak e31220L van,ami teljesitményben mint a pentium, de több virtualizálási képességgel.
vedd meg a celeronost és vegyél egy 1230 vagy 40-est.
-
llacee
őstag
Winserveren a filmegosztasaim vannak, mert smb3 al 240mb korul masolok gep es szerver kozott.Menne tobbel is csak ennyut birnak a vinyok.Vpn fut meg rajta, ill Ip kamerak kepei.Synologyt torrentre hasznalom mert kenyelmes telefonon elerni,valamint ftp.Kapott ket fizikai cput es 4 ramot.
-
llacee
őstag
Valakinek nincs otlete veletlenul, hogy miert nem mukodik a speedstepping?
IntelligentProv. telepitett win2k12 r2.Elvileg netrol minden drivert leszed.Stabil u.a. orajel mindig.Hiaba pallitom a power profilokat -
llacee
őstag
válasz
kiskakas #593 üzenetére
Ezek mennek bele használtan még nem találtam sajnos, az új túl drága
-
llacee
őstag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a 2x3TB(raid1) hdd-ből az ILO miért csak 2TB-ot lát?
A smart array szerint 2,73 ,de win telepítéskor már csak 2TB...
-
llacee
őstag
Sziasztok.Meg mindig a ram-on gondolkozom.. Erdemes 1600-as ert majd 5e tobbet adni vagy nem....
2x4gb jobb lenne a sebesseg miatt,de egyszeri 8 meg gazdasagosabb. -
llacee
őstag
válasz
urban racer #408 üzenetére
Köszönöm, bár ebből nem derül ki, hogy mondjuk 2x4GB-nál mennyi lenne a sávszél, de ettől függetlenül egy nyolcas megy be mellé szerintem, köszi.
------------------------------------------------------------Viszont az istennek nem akar elindulni pendriveról a gboboot, hiába állítom be a biosban, hogy external usbkey first, illetőleg usb boot enabled, figyelmen kívül veszi.
Egy kv-t bedobok és megnézem újra.Ahoz, hogy végig legyen konzolom ILO-ban advanced licence kell?
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha a gyári mellé egy 8GB memóriát veszek, akkor ugrott a Dual CH ennél a chipsetnél is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Keresünk dokkolókat
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest