Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Újra kellett raknom a rendszerem ma és találtam egy kellemetlen dolgot az amd 4650HD videokari driverével kapcsolatban Win 7 32bit alatt.
Az amd forumán már több mint fél éve beszéltek róla, végül ott találtam meg a megoldást.[link]
A problem az, hogy a legújabb meghajtóprogrammal nem működik a HD audio. Felháborító, hogy több mint fél éve jelezték a problémát és semmi nem történt azóta.Másik dolgot, amiért újra raktam, viszont lehet nem is kellett volna az az, hogy az egyik 2Tb-os WD20EARX winyómat nem szereti valamiért a gép (NL36). Mikor ezt kivettem felállt a rendszer. Ha visszarakom win7 töltőképernyőn feketére vált és megfagy még a képfájlból újrarakott rendszerem is.
Majd ha lesz lehetőségem megnézem másik gépben mit látni rajta, remélem nem dobta fel a talpát :S -
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem:
Az előlapi USB portok tápellátását lehet szabályozni? Azt szeretném, ha kapna 5V-ot kikapcsolt állapotban is, hogy ébreszteni lehessen a gépet usb-ről.
A dokumentációjában nem találtam erre utaló részt
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Már régóra boldog microserver felhasználó vagyok. XBMC fut rajta a kezdetek óta.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki használ hozzá infrás távirányítót? A tv távján lévő programozható gombokat szeretném használni az XBMC távirányításához, továbbá a gépet is a távirányító egyik gombjával kapcsolnám be.
Mennyire reálisak ezek a célok? Meg lehet oldani?A fő kérdés a bekapcsolás infrás usb vevő jelére.
-
wiggen123
senior tag
Mi történt a cikkel, amiben le volt írva, hogy kell cserélni a tápban a ventilátort? Sehol nem találom

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest