Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Üdv!
Kérdezd itt HP notebook / laptop topik vagy itt Azonnali notebookos kérdések órája, ezt zárom.
-
zoli58
tag
Sziasztok!
A minap kaptam feladatként egy 7400-ast, mert meghalt, és újra kell telepíteni, de semmi nincs hozzá. Letöltögettem minden hozzá való drivert, csináltam egy telepítő CD-t. Az XP szépen felment, felnyomtam az összes létező drivert, de még mindig van egy ismeretlen eszköz. Gőzöm nincs, hogy mi lehet. Hang OK, hálózat OK, wireless OK, kékfog nincs benne, modemet is felraktam, minden megy (legalábbis egyelőre úgy tűnik). Ha legalább tudnám, mi az, ami hiányzik, akkor már lehetne valamit keresni hozzá.Volna esetleg valami ötletetek?
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Robotporszívók
- Steam topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Path of Exile (ARPG)
- Suzuki topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest