Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
zoli58
tag
Sziasztok!
A minap kaptam feladatként egy 7400-ast, mert meghalt, és újra kell telepíteni, de semmi nincs hozzá. Letöltögettem minden hozzá való drivert, csináltam egy telepítő CD-t. Az XP szépen felment, felnyomtam az összes létező drivert, de még mindig van egy ismeretlen eszköz. Gőzöm nincs, hogy mi lehet. Hang OK, hálózat OK, wireless OK, kékfog nincs benne, modemet is felraktam, minden megy (legalábbis egyelőre úgy tűnik). Ha legalább tudnám, mi az, ami hiányzik, akkor már lehetne valamit keresni hozzá.Volna esetleg valami ötletetek?
Aktív témák
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- BMW topik
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/512 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest