- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rightman
csendes tag
Én kb 4hónaposan kaptam három pixelhibát...
A szervizek azt mondták nem garis, a cserére pedig nekem is vicces árat mondtak.
Szerintem lapkábellel kapcsolódik a kijelző az alaplaphoz, ami a kijelzőn integrált bonthatatlan bekötésű, az alaplap felelöl pedig csatlakozóval van ellátva. Ez a lapkábel törhetett meg a nyitogatásoktól.
Én a javításra nem sok lehetőséget látok. Ha ''szerencséd'' van akkor 60-70EFt-ért találsz hozzá TFT-t a piacon. -
Szuri
tag
UP
-
Szuri
tag
Sziasztok!
Van egy HP nx6110-es notebookom (elmúlt 1 éves, már pont nem garis), a sok nyitogatástól az LCD hozzávezetése kontakthibás. Néha sikerül úgy kinyitni, hogy működik.
HP márkaszerviz drágább ajánlatott adott, mint amennyibe egy új kerülne.
Szerintetek javítható ez a noti gazdaságosan? Ha igen, ki mennyiért vállalná? Olyan 20e HUF-ot biztos szánnék rá.
Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Robogó, kismotor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest