- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Köszi a gyors reagálást és a linket!
Az angol nem gond, mindent úgy szoktam keresni én is.
Driver fent van + pár beállítást én is módosítottam, de nem mindet:
- Interrupt Moderation: ezt nem teljesen értem miért kapcsolja ki, amikor pont akkor kap több interrupt-ot a rendszer, ha nincs semmiféle moderáció. Én hagytam alapbeállításon.
- Jumbo Packet: Nálunk a cégnél nem használunk ilyet, így hagytam kikapcsolva.
- Flow control: Hasznos opció ha priorizált forgalmat akar megvalósítani egy program, így hagytam alapbeállításon.Viszont most 25perc zenehallgatás során egyszer sem rosszalkodott, remélem így is marad
!
A Power Assistant-ot természetesen nem tettem vissza és a HP Support Assistant-van letiltottam az automatikus frissítéseket, nehogy visszategye a problémás LAN drivert.Köszi,
Sopi -
Hali!
Sajnos úgy néz ki mégsem oldódott meg
.
Nekem is pont olyan Intel hálókártya van benne, mint a tiedben. Nekem egy HP-s driver volt fent hozzá (Intel 82579LM and 82579V Gigabit Ethernet Driver for Microsoft Windows 11.15.16.2001 - sp57086.exe), most pedig feltettem első próbaként egy újabbat, amit az Intel oldaláról szedtem le (Intel_PROWinx64_v17.4.exe).Kácsa: Te melyik verziót tetted fel, ami megoldotta a problémát?
Üdv,
Sopi -
Hali!
Meg volt a Hp Power Assistant uninstall és úgy látszik, hogy meg is oldotta a problémát!
Köszönöm a segítséget!
Próbáltam kereni korábban neten, de nem akadtam rá semmi ilyenre. Így, hogy már mondtad, hogy miről van szó, meg is találtam a hivatalos leírást a problémáról + fórum topicot ITT és ITT.Majd meglátjuk, hogy ez megoldotta-e esetleg a képernyő villogási problémát is.
Üdv,
Sopi -
Sziasztok!
Van egy HP EliteBook 8460p-m, amire Windows 7 Professional SP1 64bit ENG van telepítve és fent van minden szükséges HP szoftver (frissítve HP Softpaq-al). Van benne egy SSD a rendszernek és egy HDD az optika helyén.
2 problémám van:
- a hang egyszerűen csúszik időnként, pedig már többféle szoftverrel, többféle hangeszközzel néztem (részletek lentebb)
- ha nincs a dokkolójána a gép és nem nyúlok hozzá egy ideig, akkor elkezd villogni a kijelző, egész konkrétan a fényerő hol normál szintű (amit beállítottam), hol annál kevesebb, de mégsem teljesen minimum (részletek lentebb)Hang:
Próbáltam már analóg fejhallgatóval az oldalsó fejhallgató csatlakozón, illetve dokkolón keresztül is.
Próbáltam már USB-s fejhallgatóval is, aminek ugye semmi köze elméletileg az integrált audio modulhoz.
Ezek alapján valami mélyebb alrendszerben lehet akadás. Elképzelhető, hogy hardveres hibája lenne? A szoftverek a legfrissebbek, ahogy írtam nincs ismeretlen eszköz az eszközkezelőben.
A hibajelenség nem alkalmazás specifikus, mert ugyanúgy tapasztalom VLC-ben, mint mondjuk Chrome/FF-nél YouTube-ot hallgatva. Pontosan úgy tudnám leírni, hogy teljesen változó időközönként laggol a hang, azaz mondjuk zenehallgatás közben egy tized másodpercnyi rész megcsúszik és 3szor hallom, majd megy szépen tovább vagy épp egy röpke időre kihagy és utána folytatja.
Így is használható a gép, de baromi zavaró tud lenni, amikor épp jobban rákezd és mondjuk 1 percen belül 5-6szor is csinálja. Van, hogy már inkább nem hallgatok zenét melóhelyen napközben, mert idegesít...Villogás:
Nincs bekapcsolva a fényérzékelő és nincs beálítva automatikus világítás lekapcsolás adott idő után.
A villogás (pontosabban fogalmazva fényerősség változás 2 szint között oda-vissza) teljesen szabályos ritmusú.
Valami ötlet, hogy szoftveresen variálható-e?Természetesen a végső megoldás a garanciáztatás, csak mivel céges gép és rengeteg dolgom van belőve rajta, ezért nem szívesen telepíteném újra a gépet, mivel az kb. egy teljes napom elvinné, így örülnék, ha bárki bármi okosat tudna nekem mondani és megkímélne csomó herce-hurcától
!
Előre is köszönöm!Üdv,
Sopi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest