- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni type-c dokkoló vásárlásban.
Probook 440 G4-hez illetve néha lehet használnám Probook 430 G3-hoz is.
Portok:
gigabites hálózat
VGA mindenképpen ha van még displayport és/vagy hdmi az nem baj
1-2 USBJelenleg ezt néztem: [link]
Esetleg tapasztalat valakinek? Vagy inkább maradjak HP-nél és az biztosan rendben működni fog velük?
Azért szeretnék márkafüggetlent, mert ha laptop váltás van és nem HP lesz akkor azzal is használnám.
Más: a 440-ben szerintetek lehet világítós billentyűzetet venni? Nincs valami javaslatotok?
-
bozsozso
őstag
válasz
hallador #48211 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat. HP-ből esetleg ez nem lehet alkalmas?
A laptopnak az oldalán és az alján van a szellőzés akkor sem javasolt így használni külső monitorral? Bocs, de tényleg nem tudom azért kérdezem. Vagy a billentyűzetnél is szellőzik?
Esetleg ha valakinek még lenne javaslata esetleg kipróbált darabja amivel biztosan megy azt szívesen veszem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
HP 440 G4-hez keresek type c-s dokkolót. Tudnátok ajánlani valamit? Amire szükségem lenne RJ45 Displayport vagy VGA illetve 1-2 usb. Nem szeretnék túl sokat áldozni rá. Az még előny lenne ha HP430 G3-al is tudnám használni. Ja és itthon kapható dokkolók érdekelnek.Nem baj ha HP de az sem baj ha más márka csak működjön megbízhatóan.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene.
Probook 440 G4-es gépen szeretnék ujjlenyomatot regisztrálni.Már volt rajta regisztrálva de töröltem, mert elég nehezen tudtam használni(430 G3-on flottul megy), de most újra megpróbálnám. A HP Client security-ben rögzíteném és az alábbi hibát írja:
A megadott identitás és alfaktor már be van sorolva az adatbázisba.
Töröltem már az összes adatot, újratelepítettem a programot és mégis ez az üzenet. Mit kellene még tenni, hogy működjön? Mit rontok el?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Van egy probook 430 g3-as laptopom. Amikor felnyitom a fedelet akkor automatikusan bekapcsol, ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest