- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Nem akarom elkiabálni, de lehet megoldottam a problémát. Annyira felidegesítettem magamat, hogy keresgélni kezdtem a youtube-on. Találtam egy videót, ahol két műanyag elemmel rögzítik a gombot. Mondom mintha valami hasonló elven lenne ez is rögzítve, ahogy oldalról bele láttam.
Addig próbálgattam, ameddig úgy néz ki megszereltem.
Sajnos az akksi nincs nálam, hogy kipróbáljam de, maga a gomb eddig is működött lenyomásra, csak a fedél állt rosszul. Most csak a lenyomás érzésről tudok következtetni, de úgy működik mint az összes másik, érzésre.
Remélem rendben van és leszállhatok a körhintáról. -
arcsi84
aktív tag
Sziasztok!
Balszerencsémre felültem a garancia ügyintézés szopó körhintájára. 1 hónapja vettem egy HP G6 2018sh laptopot és már szinte az elejétől az ESC billentyű nem volt rendben. Recsegett, ropogott, nyeklett-nyaklott, míg végül a bal oldala felemelkedett, és többet nem akart a helyén maradni.
Persze full ideges lettem, mert néztem, hogy 20k egy billentyűzet.
Felhívtam a hp szolgálatot és közölték velem a rossz hírt, hogy az ilyen jellegű problémát, csak a szervizben lehet orvosolni, ezért küldenek egy futárt, elviszik a gépet kb. 10 munkanapra és megjavítják. Nem lett jó kedvem, mert nap, mint nap használom a laptopot (erre közlik, hogy 2-3 hétre berántják, amúgy 5perc kicserélni szerintem az egész billentyűzetet).
Lenyugtattam magamat, hogy majd csak megoldom valahogy. Mai napra ígérte a HP, hogy jön a DPD-s futár, de valakinek ezt is sikerült elszúrnia, mert két címet adtam meg és telefonos egyeztetést kértem. Délig otthon voltam, majd bejöttem dolgozni, erre 4-kor hív a feleségem, hogy ott a futár. Mondtam neki, hogy akkor jöjjön be a másik címre, ha már nem hívott fel. Ő azt nem tudja megoldani, mert már kifele megy a városból ... Talán majd holnap vagy hétfőn felveszi a csomagot. Szikrákat szórt a szemem, hogy egy futárszolgálatnak olyan jól megy, hogy nem szedi fel a csomagokat ...
Felhívtam a HP-t, hogy akkor találjanak ki valamit, mert ez így nem megy, közölte a telefonos srác, hogy nagyon sajnálja, hogy ilyen helyzetbe kerültem, de nem tud segíteni.
DPD-nél meg 10 perc után meguntam a zene hallgatást ...Most már sikerült kicsit lenyugodni, de hát ez Magyarország. Kis Hazánkban sajnos a garanciális ügyintézés nem létező fogalom. Próbálnak átvágni, rád kenni a felelősséget, vagy csak egyszerűen leszarják.
Érdekes külföldön ez teljesen másképpen megy, ott nem a vásárló szív. Nálunk sajnos ilyen dilettáns csőcselék intézi ezt, akik nem foglalkoznak, azzal mi a vásárló érdeke.
Bele se merek gondolni, milyen meglepetések várnak még rám ... (összekarcolt laptop, 1 hónapos várakozás, esetleg a futárszolgálat tartogat valamit desszert gyanánt)
Ki tudja?
-
arcsi84
aktív tag
Hali tegnap vettem egy HP g6 2018sh-t. Nagyon el vagyok keseredve, mert egyszerűen nem boldogulok vele.
Van egy rakat kérdésem, de nem találok rá választ.
Első, a bios-ban szinte semmit nem lehet beállítani, gondoltam megnézem mennyi videó memóriát lehet rendelni az igp mellé, de semmi beállítási lehetőség.
Gyári driverrel vantage el se indul, lecseréltem 12.8-as catalystre, CAP 3 mat is felraktam, úgysem ment. Gondoltam felteszem a Skyrimet. High beállítások mellett, 1366x768-on dobott 15-25 fps-t. Az mi? (semmi) Windows alatt kikapcsoltam a dual graphicsot, akkor is ugyanennyi pontot kaptam, ergó dual graphics nem is működik.
Nyitottam egy GPU z-t, hogy megnézzem a vga-k adatait. Erre 7670M-nél azt írja, hogy 360 shader unit, igp-ben meg 384. Elvileg 480 shader unitnak kene lennie a 7670m-ben.Mióta vissza raktam a gyári drivert, Skyrim el se indul. Reinstall után dettó. GPU-z sem akar már indulni. Ráadásul nem tudom, hogyan lehetne visszarakni az eredeti állapotot, mert nem találok semmilyen rendszer visszaállítási funkciót.
Kérem, akinek ilyen laptopja van segítsen, mert kezdek kiakadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar