- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
principali
csendes tag
Helló!
Vettem egy HP Elitebook 840 G2 laptopot ,bekapcsoláskor ezt írja ki Machine is not in committed state! Ezt hogyan lehet eltüntetni?
Üdv! -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51760 üzenetére
Az a baj ,hogy nem tudok belépni a bios-ba, már minden félével próbálkoztam ,minden billentyű kombinációval ,de nem jár sikerrel. Már arra is gondoltam, lehet ,hogy a beépített memóriája hibás lehet, de akkor nem adna képet. Most megpróbálok a HP-s kollégákkal konzultálni, hátha tudnak mondani valami okosat.
-
principali
csendes tag
válasz Pyttawrx #51752 üzenetére
A gombok használatával tisztába vagyok, nyomogathatok én bármit ,csak ragaszkodik a
kiíráshoz (No bootable image found ,notebook will be shutdown! ) ha memóriát teszek bele akkor azt írja ki ,hogy nem kompatibilis többet is próbáltam (4GB DDR3L) ,de egyik sem tetszik neki ,mi lehet az ok? Húsz éve foglalkozom javítással ,de ilyennel még nem találkoztam. Tud valaki segíteni? -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51747 üzenetére
Amennyiben megtanulnák magyarul, akkor fog működni a laptopom?
-
principali
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Hp Elitebook Folio 1040 G2 -öt szeretném a win 10-et feltelepíteni, de nem tudok belépni a bios-ába mert minden bekapcsoláskor ezt írja ki No bootable image found ,notebook will be shutdown! Mit lehet ilyenkor csinálni????? Aki tud rá megoldást ,kérem ossza meg velem! köszi! Üdv! -
principali
csendes tag
Helló!
Kérdésem lenne,több HP laptopnál az Fn+ fényerő,le-fel nem működik ,hogyan tudom ezt működésre bírni?
Üdv! -
principali
csendes tag
Helló!
Az ebay-on vásárolt vadonatúj HP 15-g alaplap, egy üres sorozatszámmal és termékszámmal ,hogyan lehet ezt javítani? [kép] -
principali
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám amit sajnos nem tudok megoldani: Egy FSC amilo M1439G laptopról van szó,az a gond vele,hogy alvó állapotból nem lehet visszahozni,csak újraindítással!
Már sok mindent próbáltam ,de a helyzet nem változik,mit lehet ilyenkor csinálni,hogy lehet ezt rendbe hozni? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc