- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamu telefonok
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
principali
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám amit sajnos nem tudok megoldani: Egy FSC amilo M1439G laptopról van szó,az a gond vele,hogy alvó állapotból nem lehet visszahozni,csak újraindítással!
Már sok mindent próbáltam ,de a helyzet nem változik,mit lehet ilyenkor csinálni,hogy lehet ezt rendbe hozni? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv! -
principali
csendes tag
Helló!
Az ebay-on vásárolt vadonatúj HP 15-g alaplap, egy üres sorozatszámmal és termékszámmal ,hogyan lehet ezt javítani? [kép] -
principali
csendes tag
Helló!
Kérdésem lenne,több HP laptopnál az Fn+ fényerő,le-fel nem működik ,hogyan tudom ezt működésre bírni?
Üdv! -
principali
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Hp Elitebook Folio 1040 G2 -öt szeretném a win 10-et feltelepíteni, de nem tudok belépni a bios-ába mert minden bekapcsoláskor ezt írja ki No bootable image found ,notebook will be shutdown! Mit lehet ilyenkor csinálni????? Aki tud rá megoldást ,kérem ossza meg velem! köszi! Üdv! -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51747 üzenetére
Amennyiben megtanulnák magyarul, akkor fog működni a laptopom?
-
principali
csendes tag
válasz Pyttawrx #51752 üzenetére
A gombok használatával tisztába vagyok, nyomogathatok én bármit ,csak ragaszkodik a
kiíráshoz (No bootable image found ,notebook will be shutdown! ) ha memóriát teszek bele akkor azt írja ki ,hogy nem kompatibilis többet is próbáltam (4GB DDR3L) ,de egyik sem tetszik neki ,mi lehet az ok? Húsz éve foglalkozom javítással ,de ilyennel még nem találkoztam. Tud valaki segíteni? -
principali
csendes tag
válasz SeniorTilla #51760 üzenetére
Az a baj ,hogy nem tudok belépni a bios-ba, már minden félével próbálkoztam ,minden billentyű kombinációval ,de nem jár sikerrel. Már arra is gondoltam, lehet ,hogy a beépített memóriája hibás lehet, de akkor nem adna képet. Most megpróbálok a HP-s kollégákkal konzultálni, hátha tudnak mondani valami okosat.
-
principali
csendes tag
Helló!
Vettem egy HP Elitebook 840 G2 laptopot ,bekapcsoláskor ezt írja ki Machine is not in committed state! Ezt hogyan lehet eltüntetni?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Elemlámpa, zseblámpa
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest