Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
magua.
tag
válasz
Parsley
üzenetére
Én most vettem egy tv-t (Sony KDL32-v4500), mivel írtad, hogy gondod volt vele, egyből rákötöttem a gépemet (DV5-1040eh), tökéletesen működött. A legolcsóbb HDMI kábelt vettem és nekem gyengébb a videokártyám is (9200). Pontosan milyen tv-d van? Támogatja egyáltalán a számítógép jelet HDMI-n keresztül? Ha igen nézd meg a tv dokumentációját "PC bemeneti jel preferenciatáblázat a HDMI in 1,2..bemenetekhez" vagy vmi hasonló a felbontás miatt. A kábeled biztosan jó, a Blue-ray profilok a lejátszókra vonatkoznak, nem a kábelre: 1.0 az első, 1.1 "Bonus wiew" 256 mb belső mem az extra tartalmak lejátszásához, 2.0 "BD-Live még több memóri+ hálózati interface, 3.0 BD-Audio csak audio-lemezekhez. Szerintem a tv-vel lesz a gond. Próbáld ki másik HDMI porton is (gondolom van legalább kettő) és főleg másik tv-n. Azért, hogy csak a lejátszó legyen a tv-n, válaszd a kiterjesztett asztal opciót és a lejátszót egyszerüen húzd át a tv-re.
-
Goose-T
veterán
válasz
Parsley
üzenetére
Ha kimerítő választ akarsz, akkor a HP-nál keresgélj. Ez nem a hivatalos HP troubleshooting fórum, hanem hétköznapi emberek gyülekezete, akik elmondják egymásnak a tapasztalataikat. Szerinted vidd vissza a plazmatévét a boltba, és húzd az eladó fejére. Esetleg frissíts videokártya-drivert a laptopodon.
-
adm
őstag
válasz
Parsley
üzenetére
1. kijelentő mondat után pontot kell tenni, nem felkiáltójelet.
2. tőlünk vetted amiért itt követeled hogy végre működjön a pénzedért?
3. relatív kicsi az esélye, hogy bárkinek is pontosan ugyan olyan tvje + notija van itt a hp laptop/notebook topikban mint neked. a megoldás google, tv-s fórumok, ph lcd/plazma topikja, tv leírása.sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-book olvasók
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Fejhallgatós találkozó
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP 450 G10 / i5-1334U
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx