Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Légből kapott hírünk van képekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Benőke
üzenetére
Én is sokat kerestem a problémára a neten, de én arra jutottam, hogy azok a példák nem pont a mi esetünk. Tiikusan ilyen ügy nem volt. Olyan inkább, hogy hiányzott az Insert gomb, s a prt sc volt helyette, de olyan hogy megvan a gomb, s nem él sem windowsban, dem egy-egy office alkalmazásban, olyat én nem olvastam.
Időközben W10 lett a gépem, mert legyalultam a W11-et dühömben. S mivel egyiken sem fut a shift+insert, ezért egyelőre felmentem magamban a Microsoftot, s inkább a HP-t kezdem hibáztatni.
Ezért azt gondolom, hogy ez akár egy driver probléma is lehet.
Még azt is kipróbáltam, hogy a BIOS-ban átállítottam azt, hogy a funkció billentyűkhöz kelljen vagy ne kelljen az Fn billentyű lenyomása. De nyilván az sem segített semmit. A BIOS-t is frissítettem arról, amivel érkezett a gép.
Ha nem dob be itt a fórumban valaki pár napon belül valami javaslatot, esetleg ajánl egy keyboard driver-t, amit nem dob fel magától a HP support weboldala, akkor elkezdem bombázni a HP-t ezzel a problémával. Mert az elég tré, hogy van egy halott gomb, ami szinte 100%, hogy nem hardver oldali probléma.
Az én privát gépeimen amúgy még mindig a W7 egy optimalizált verziója fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx