Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HavocS

senior tag

válasz SeniorTilla #34097 üzenetére

Szoktam meríteni természetesen. Nekem tényleg csak az a fenntartásom, hogy n+1 ismerős használja úgy sokadik gépét, hogy folyamatosan bedugva tartja, és fél év után panaszkodnak hogy már csak fél órát bír az amúgy eleinte 4 órás akksi.

Fázishatárnál amúgy nem a hossza számít, hanem az, hogy mennyi idő alatt épül fel újra a segédüzem, meg kerül rá a vonatra a fűtési fesz, ami railjetnél általában bőven 1 perc körül szokott lenni. Mondjuk Skyrimozás közben Bp-Hegyeshalom között kapásból 7x ugrik le 90-95%-ra azalatt az egy perc alatt is az akksi, én ezt nehezen hiszem, hogy egészséges, ha utána ismét rátölt.

A linkelt program gyakorlatilag semmit nem csinál. Ennek firmware/BIOS szinten kell támogatottnak lennie, Samsung laptopnál is láttam már, ezért kérdeztem.

Egyébként szerintetek ha erre nincs szükség, miért döglenek meg az ismerőseim akksijai? A régi EeePC-m meg 5 éve megy napi szinten (igaz ott akksikivevős sztori volt mindig), bőven 500 közel teljes merítés-töltésen túl van és mégis bír 4 órát a gyári 4,5 helyett...

Nem szeretnék fél-egy év múlva akksit venni, és kivenni se akarom az akksit, mert 2014-et írunk és röhejesnek tartom.
    Esetleg arra van lehetőség, hogy windowson belül egy programmal megállítsam/letiltsam a töltést? Az is egy jó megoldás lenne.

Bocs a nyűglődésért.

Új hozzászólás Aktív témák