- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Netfone
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
MOHAA még szép, hogy elmegy rajta, ha nem játszottam volna ki már vagy ötször, akkor most neki is ugranék
Egyébként nincs ezzel az integrált karival semmi baj, 224 mega memória én ezt megtámogattam 2 giga rammal, szóval töltögetni se sokat szokott, a gond csak az, hogy ugye ez a VGA hardveresen csak DX8-at tud, tehát az újabb játékok amik hardveres DX9-et (vagy ne adj Isten DX10-et) igényelnek már el sem indulnak. De azért vannak még olyan játékok, amikben jól konfigolható a motor és rá lehet venni, hogy DX8-as módban működjön, így bár nem lesz olyan szép és kidolgozott, de lehet vele játszani. Pl: Half-Life 2, amit másodszor ezen a notin vittem végig.
Köszi a tippeket, utánanézek, mert ezeket nem igazán ismerem. De azért még jöhetnek a nevek és ötletek, ma este már játszani akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Goddess of Victory:Nikke
- Apple MacBook
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest