Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz Sanyabá #27889 üzenetére

ahogy elnézem ez brazos alapú gép. éna magam részéről azt javasolnám, hogy itt, ebben a kategóriában inkább valami Sandy Bridge alapú kétmagos gépet volna érdemes venni, de az AMD-k sem rossz választások a jóval erősebb grafikus miatt. szóval ha 110kban gondolkodsz, akkor lehet, hogy érdemesebb volna esetleg egy használt üzleti kategóriás gépet venni, bár ez függ ugye attól is, hogy mire akarod használni a gépet. szerintem inkább ebben a topikban kellene feltenned a kérdést, hogy mit érdemes venni ebben az árkategóriában, itt elég nagy guru-k vannak, akik értenek a témához

de én továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy jó kis gépek belépőszinten, de az áruk előrevetíti a minőségüket is. ne várd el, hogy olyanok legyenek, mint egy EliteBook. én a magam részéről azért preferálom a DV6-DV7es szériát, mert abban vannak alumínium burkolatos gépek, amik már kicsit a Probook-ok felé hajlítják el az otthoni kategória minőségi mérlegét, de még mindig azért nem üzleti kategóriás gépek, csak picit jobban vannak megépítve, de persze ez az árukban is látszik. :)

Új hozzászólás Aktív témák