Hirdetés
- Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tapsyhapsy
csendes tag
válasz

laci19880123

üzenetére
						Szia,
Én múlt héten vettem egy 4100EH-t. A gép teljesen új, első laptopom.
Jelen pillanatban nagyon meg vagyok vele elégedve, most is erről írok a munkahelyemről. Játékokból próbáltam rajta Sacred 2-t medium-on szépen elfut. Sims 3 fut rajta mint az álom. Amit idáig próbáltam az mind szépen ment. Ha van valami játék amit szeretnél, hogy teszteljek, dobj meg eyg PM-mel, de csak ha nem sürgős, mert előreláthatólag csak holnap este, holnapután fogok ráérni.
Érdekességként, Farmville jobban fűti a cuccot, mint Sacred 2. Turboboost lol, és még nem találtam meg hol lehet kikapcsolni. Lehet, hogy sehol. Egy kicsit hangos a venti mikor megy, viszont cserében a gép nem túl forró, mindenütt kényelmesen meg lehet fogni, és rajta lehet tartani a kezet is. A matricák idegesítőek, nekem a kezem irritálják.
A hangszórók elmennek. Hallottam már jobbat, rosszabbat is. A mikrofon rohadt hangosra van állítva alapból. Kamerát még nem próbáltam.
Billentyűzet kellemes, semmi extra. F1->Fn BIOSból állítható. A CAPS-ot folyamatosan bekapcsolom, még szokom. Tapipadról annyit tudok mondani, hogy van. Multitouch, a gombok is a pad része, nem nyomogatós. Ha rászánnék öt percet, hogy megtudjam, hol lehet kikapcsolni még jobb lenne. Én egérrel használom.
Kb. egy délután-este leszedni róla azt a sok szemetet amit a HP 20 perc alatt feltelepít rá.
A kijelző fényes, én neon alatt használom, annyira nem tükröződik hogy probléma legyen. Borítás ujjlenyomatot nem gyűjt.
A zsanérok erősnek tűnnek, majd megnézzük egy év után milyen lesz.
A cucc portabilitása kb. 0. Tehát táskában lehet vinni, de én útközben nem nagyon használnám mert az aksi keveset bír, nameg böszme nagy állat és macerás is asztal nélkül használni.
Ha van valami kontkrét kérdésed, tedd fel - tudásomhoz mérten válaszolok.
Üdv.
Szerk: WEI
Subscore: 6,8; 5,9; 6,7; 6,7; 5,9
Score: 5,9 - 

polip
addikt
válasz

laci19880123

üzenetére
						mod: sorry, vmiért 2x ment el..
 - 

polip
addikt
válasz

laci19880123

üzenetére
						ezek az új szériás pavilionok jóval jobbak, mint a régek...azok egy kalap sz@rt értek, de a HP sokat javított a menőségen, ezeket érdemes már megvenni

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
 - Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx