- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Mikádó
senior tag
Kikérem magamnak mi nem egy személy vagyunk.......
Ha nem hiszed fordulj adminhoz és nézze meg az ip-cimeket hogy különböznek és nem szórakozok a többiekkel se én se ő szoval inkább te fog magad egy kicsit viszza.... És ne offold a topicot a haverom nevében kérem előre is köszi jó lenne az offot abbahgyni nekem és neked is ... -
Atikusz
senior tag
Na most már elegem van belőled te kis sz..rzsák!
Ilyen sz..rzsákokkal nem állok szóba!!
Ne csodálkozz hogy nem kapsz telefonszámot te bunkó!
Viszont ha annyira nem hiszed el hogy nem kap a potenciális vevőm telefonszámot, akkor menj a telefonos hirdetésemre és kérdezd meg McCracken-t, hogy megadtam-e neki a számomat vagy sem!!!
Még linket is kapsz!!
Nesze neked: [link]
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
Multkor már egy másik topciban mint ha említettem volna de ide is leírom szegény srác azért nem tudott neked válaszolni mert ugy volt hogy én megveszem a laptopát montam neki hogy 90% hogy kell és ezért huzta az időt mert a válaszomra várt. De aztán kiderült hogy sajnos még se kell nekem e remek laptop szoval nem gyanus a srác csak a válaszomra várt.
Atikusz bocs még1*
KORREKT VEVŐ CSAK AJÁNLANI TUDOM
[Szerkesztve] -
Atikusz
senior tag
Ha van potenciális vevő, majd annak megadom a számom, és telefonon egyeztetünk.
Addig meg nem lesz szükség a telefonszámra. Érdeklődni az e-mail cím nagyon megfelel.
Nincs a PH! szabályzatában tudtommal olyan, hogy a hirdetéssel a telefonszámot nyilvánosságra kéne hozni
A szórakozást meg kikérem magamnak!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest