Hirdetés
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
A topic zárható!
-
Mikádó
senior tag
Kikérem magamnak mi nem egy személy vagyunk.......
Ha nem hiszed fordulj adminhoz és nézze meg az ip-cimeket hogy különböznek és nem szórakozok a többiekkel se én se ő szoval inkább te fog magad egy kicsit viszza.... És ne offold a topicot a haverom nevében kérem előre is köszi jó lenne az offot abbahgyni nekem és neked is ... -
shift+ő
senior tag
Nos kedves atikusz!
Én nem illetelek téged durva szavakkal, csak tanácsot adtam, a többi tagtársnak egy újonccal kapcsolatban, aki kicsit furcsán viselkedik.
Abból a linkből amit adtál igazából nem derül ki semmi.
Fogd vissza a stilusod, mert ez nem illik ide.
Ha el akarod adni a cuccod, ami számomra kétséges, akkor már régen el adhattad volna.
Nekem az jön le a látottakból hogy te és a mikádó az egy és ugyan az a személy, és szórakozol itt a többiekkel.
Ez már a negyedik befejezetlen eladási kisérlet, ebből kétszer sikertelenül próbálkoztam, és azt hiszem nem az én hibámból hiúsult meg a bol.
Adj meg egy telefonszámot, és aki akar az elér. Ha becsületes lennél és nem lenne takargatnivalód, akkor ezt meg is tennéd.
Nyugi, nyugi, nem miattam nem tudod eladni a laptopod. -
QwerG
tag
Szia!
Az lenne a kérdésem a notebook-kal kapcsolatban, hogy ugye van beépített hangszórója?
Valamint lehetne egy kérésem: tudnál futtatni egy 3dMark2001SE tesztet, mert kíváncsi lennék rá, hogy milyen ez az integrált videokari.
(azért a kérdések, mert lehet, hogy érdekelne a válaszok függvényében persze)
Előre is köszönöm szépen!
[Szerkesztve] -
Atikusz
senior tag
Na most már elegem van belőled te kis sz..rzsák!
Ilyen sz..rzsákokkal nem állok szóba!!
Ne csodálkozz hogy nem kapsz telefonszámot te bunkó!
Viszont ha annyira nem hiszed el hogy nem kap a potenciális vevőm telefonszámot, akkor menj a telefonos hirdetésemre és kérdezd meg McCracken-t, hogy megadtam-e neki a számomat vagy sem!!!
Még linket is kapsz!!
Nesze neked: [link]
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
Multkor már egy másik topciban mint ha említettem volna de ide is leírom szegény srác azért nem tudott neked válaszolni mert ugy volt hogy én megveszem a laptopát montam neki hogy 90% hogy kell és ezért huzta az időt mert a válaszomra várt. De aztán kiderült hogy sajnos még se kell nekem e remek laptop szoval nem gyanus a srác csak a válaszomra várt.
Atikusz bocs még1*
KORREKT VEVŐ CSAK AJÁNLANI TUDOM
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Már kétszer voltam ''konkrét'' vevő erre a laptopra, de csak kibuvót kaptam, MSN és emil volt a kapcsolat:
Kértem tőle telefonszámot, ezek a válszok jöttek:
A mobil:
Hát most a helyzet az, kissé furcsa, de nincs most telóm, mert szervízben van
És a vezetékes:
A vezetékes titkos, még a tel. könyvbe sincs benne
De várj, mindjárt itthon lesz anyukám és felhív ok?
És akkor te mennyiért is gondoltad, hogyha tetszik megveszed?
Mindnekit óvatosságra intek! Bár már ez a 4.ik topic, ahol ezt a notit árulja, még mindíg meg van. Ha tévedek elnézést kérek, de gyanus a srác. -
Atikusz
senior tag
Jó estét emberek!
UP! -
Atikusz
senior tag
Jó reggelt emberek!
Fel! -
Mikádó
senior tag
up
-
levy1983
aktív tag
Szia Atikusz!
Tudnál küldeni pár képet emailben a laptopról? És megbeszélem ismerősömmel. Helyileg hol lenne a cucc?
üdv: Levi
(levy1983@cellnet.hu) -
Mikádó
senior tag
up
-
Atikusz
senior tag
Up!
-
Atikusz
senior tag
Ha van potenciális vevő, majd annak megadom a számom, és telefonon egyeztetünk.
Addig meg nem lesz szükség a telefonszámra. Érdeklődni az e-mail cím nagyon megfelel.
Nincs a PH! szabályzatában tudtommal olyan, hogy a hirdetéssel a telefonszámot nyilvánosságra kéne hozni
A szórakozást meg kikérem magamnak!!
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Még midíg olyab nehéz veled töld ágra vergődni?
Írj ki valamilyen konkrét elérhetőséget, vagy ne szórakozz itt!! -
levy1983
aktív tag
Ismerős szeretne laptopot max. 120k-ig. Így ajánlatot teszek a nevében: Legyen 120k.
-
Atikusz
senior tag
Fel emberek fel!
Up and Down! -
Atikusz
senior tag
Up!
-
Atikusz
senior tag
válasz
littlejohnny #5 üzenetére
Megvan még a laptop!
-
Atikusz
senior tag
válasz
laptop2005 #4 üzenetére
Szia!
110 ezer az nagyon kevés érte!
Bocs. -
littlejohnny
aktív tag
Meg megvan? Mert lehet, hogy lesz egy erdeklodo!
-
laptop2005
csendes tag
Szia!
110e.- kiegészítők nélkül akár ma is. -
Atikusz
senior tag
Up!
-
Atikusz
senior tag
Up!
-
Atikusz
senior tag
Eladó egy 5 hónapos karc és sérülésmentes HP Compaq nx9020 notebook,
1 éves HP garanciával.
Konfiguráció:
15'' TFT kijelző (1024x768)
Intel Celeron M 1.4GHz processzor
60GB HDD
2xUSB
Hangkártya (2 Channel)
256MB RAM
64MB Intel VGA
Realtek 10/100 Ethernet
Broadcom 802.11b/g WLAN (beépített)
1 db PCMCIA bővítőhely
Külső monitorcsatlakozó
Akkumulátor (2 óra működési idő)
DVD író
HP CD-k és szoftverek
Windows xp Professional operációs rendszer (angol és magyar nyelvű telepítő CD-vel)
Ára: 140 ezer Ft.
Vannak hozzá kiegészítők is:
Logitech vezeték nélküli (notebook) optikai egér, CoolerMaster hűtőpad, HAMA notebook táska
Kiegészítőkkel együtt az ára: 160 ezer Ft.
Várom az érdeklődőket!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest