- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cargo
aktív tag
A jelenlegi és volt Hp 945 tulajdonosokat szeretném megkérdezni, hogy nekik is felvetődött e a probléma.
Szóval annó 2-3 éve vettem egy ilyen fényképezőgépet használtan. Még volt rá garancia 1-2 nappal lejárta előtt visszavittem mert elromlott. Nem panaszkodtam örültem hogy nem később derült ki. Kicserélték egy teljesen újra örültem neki hurrá. Rá 2-3-4 hónapra megint elromlott, ami zavart már mert megint bemenni budára ezért zavaró. Sebaj bevittem, dettó ugyan úgy kicserélték mehettem az újért.
A mostani azaz a 3. gép ugyan úgy mint a többi elkezdett szivatni self test-je is hibát jelez ki.Ja hozzátenném hogy összesen a jelenlegi 6 hónapos életéből 1 napot volt használva. Azóta polcon dekkolt szépen porosodott. (Kár érte pedig szerintem nagyon jó gép...)
Kérdésem arra irányulna, hogy ez nálam egyedi balszerencse vagy tipus hiba. Most próbálok irni a HP-nek, hogy ez nem tetszik, valamilyen megoldást találjunk ki de valahogy tényleg nincs kedvem még egy évet ezzel a tipussal elszórakozni. Szóval tipushiba vagy sem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest