Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cargo
aktív tag
A jelenlegi és volt Hp 945 tulajdonosokat szeretném megkérdezni, hogy nekik is felvetődött e a probléma.
Szóval annó 2-3 éve vettem egy ilyen fényképezőgépet használtan. Még volt rá garancia 1-2 nappal lejárta előtt visszavittem mert elromlott. Nem panaszkodtam örültem hogy nem később derült ki. Kicserélték egy teljesen újra örültem neki hurrá. Rá 2-3-4 hónapra megint elromlott, ami zavart már mert megint bemenni budára ezért zavaró. Sebaj bevittem, dettó ugyan úgy kicserélték mehettem az újért.
A mostani azaz a 3. gép ugyan úgy mint a többi elkezdett szivatni self test-je is hibát jelez ki.Ja hozzátenném hogy összesen a jelenlegi 6 hónapos életéből 1 napot volt használva. Azóta polcon dekkolt szépen porosodott. (Kár érte pedig szerintem nagyon jó gép...)
Kérdésem arra irányulna, hogy ez nálam egyedi balszerencse vagy tipus hiba. Most próbálok irni a HP-nek, hogy ez nem tetszik, valamilyen megoldást találjunk ki de valahogy tényleg nincs kedvem még egy évet ezzel a tipussal elszórakozni. Szóval tipushiba vagy sem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest