- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
válasz
spiritex #561 üzenetére
Szia!
Ha a régi nagyon rászáradt egy kártyával vagy esetleg egy pengével lekapargathatod, a gyári pasztát ha már használt ne alkalmazd újra. A gyárira semmiképp ne pasztázz rá, előtte távolítsd el a régit majd vidd fel rá az újat (frisset). Én alkoholos ablaktisztítóval szoktam letörölgetni ha még nem annyira száradt, majd a végén töröld szárazra.
Üdv,
Csaba -
Rico83
tag
válasz
spiritex #561 üzenetére
Üdv.
Valószínűleg azért,mert a pasztázást a hűtőbordáknál robotok végzik és könnyebb így programozni a gépet...
valahol(nem tudom hol)olvastam ilyesmit..."folyadékok és paszták pont vagy tetszőleges vonalszerű adagolására szolgáló program" bár a miértre ez nem konkrét válasz,azért mondtam hogy "valószínű"... -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
spiritex #558 üzenetére
Ha átmegy az alaplapon (bepattan), akkor stabilan kell tartania. Ha kézzel kicsit próbálod mozgatni és nem lötyög, akkor rendben van.
Gyakori lefagyás, kékhalál lehet a túlmelegedés következménye.Ha már levetted a bordát, érdemes lehet újrapasztázni, mivel a gyári hővezető néha azért megkeményedik, kiszárad, és emiatt romolhat a teljesítménye. Egy frissen felvitt réteggel te is nyugodtabb lehetsz.
(A procinál sem kell mindíg újrapasztázni, csak ha régóta nem volt) -
Thrawn
félisten
válasz
spiritex #555 üzenetére
Mivel hőcsővel van összekötve lehet a VRM felől érkező meleget észleled és nem az északi hídét. A BIOS-ban mutatott 'Motherboard' hőfok valójában mit mutat? Mert az alaplap felületén bárhol lehet az a szenzor.
Ezt a 105 fokot kb minden szilíciumból készült chipre rá lehetne húzni. Azt, hogy ezt elviseli az tök jó, nade meddig? Szerintem nem egészséges így használni a lapot, de lehet csak én látok rémeket. Ha az enyém lenne tuti nem aludnék nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest