- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Én is nyomtam négy órát mióta hazaértem. Eddig nagyon jó, nem tudom hol tarthatok, és hogy milyen hosszú de eddig tökéletesen hozza amit vártam. A sztori még összetettebb mint az előzőben, jóval több a szereplő is.
Amit hiányolok a pályaszerkesztő, és hogy nincsenek trading cardok, de gondolom ez csak idő kérdése.
Olvastam a Steam fórumot hogy sokaknak akad technikai gondja, nálam szerencsére semmi probléma.chatran: szerintem nem szerencsés ha egy topicot kap több játék, sosem szerettem az ilyesmit, mert félreérthető. Főleg hogy ennyi idő telt el a két rész között, és az új még nagyon friss. Ha mindkettő régi lenne akkor indokoltabb lenne (mint a Halo topicnál) szerintem.
De ha akarsz valamit kérdezni az elsővel kapcsolatban, nyugodtan jöhet ide OFF-ként, úgysem hiszem hogy túl zsúfolt topic lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs