Új hozzászólás Aktív témák

• $p@rr0w

őstag

Most fejeztem be a játékot, nagyon jó volt. Azt hiszem idén nálam az év játékai között lesz (csak egy játékot nem választok). Ami negatívum nálam hogy a kamera mozgást, elszineződéseket nem lehet kikapcsolni, ezek néhány pályán elég zavaróak, értem hogy hangulatkeltő de akkor is...

Egy helyen használtam csak segítséget (youtube), mikor először jelenik meg a "közelharcos rohanó de amíg nem észlel egyhelyben álló ellenfél", amit nem bírtam kideríteni hogy lehet megölni, és még most sem értem pontosan miért, azt hiszem az volt a baj hogy nem kerültem ki a látómezőjéből a támadás előtt... Utólag már nagyon egyszerú, nem tudom miért nem jöttem rá.

A kedvencem a bankos pálya volt fantasztikus a hangulata, alig várom hogy megkapjuk a pályaszerkesztőt és egy hasonlóba belekezdek.

Összességében megérte előrendelni, remélem nem lesz bundle fél éven belül. A workshop tartalmak amint beindulnak komoly mennyiségű játékidő lesz még.

Addig meg itt van a Hard mode, amit még nem mertem elkezdeni, kicsit rápihenek. :D

Összesen 11 órát mutat a Steam számlálóm, úgy hogy rank miatt nem kezdtem elölről egy pályát sem, minden sztori részletet elolvastam, és secreteket nem sikerült felfedeznem. Nem is tudom hogy vannak-e a játékban...? Ha van akkor úgy mint az elsőben maszkokat, és betűket lehet gyűjteni?

Új hozzászólás Aktív témák