Hirdetés
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Mind a mai napig nagyon szeretem a lovagi játékokat és a lovasíjászatot, díjugratást, kardművész bemutatókat.
Ezért is lett a 2. kedvencem a dark souls széria:
Behúztam a Lords of The Fallent ps storeból ott 24 000 Ft, Az Alzanál 32 000 Ft lett volna
Megpróbálom magamtól végigvinni mint avideón látottakat. Segítség nem kell.Hasonlók amik mentek magamtól spoileres videók:
Demon souls remake 80 óra [link]
Dark souls 1 remake 68 óra [link]
Dark souls 2 25 óra [link]
Dark souls 3 25 óra az utolsó bossfigthig ment magamtól -
Daelion
őstag
Ezt én is várom, 1. rész nekem tetszett és végig is vittem pedig nem vagyok egy nagy souls like rajongó.

Első videó tényleg jobban nézett ki de lehet csak azért mert ott inkább arra fókuszáltak itt meg azért már vannak effektek amik 'takarják' a részleteket.
Ettől függetlenül gondolom ha megállsz nézelődni a részleteket így sem lesz csúnya meg úgy összességében. 'nekem legalábbis bőven szép ez, ezen a szinten inkább már maga a játék érdekel/legyen jó a játékmenet mert azt semmilyen grafika nem menti meg' -
GodGamer5
addikt
Látvány terén a Layer of Fearnél is minden be lett ígérve, aztán a demo elég harmatos lett...
-
flexxx2
őstag
Az 1 rész nem volt rossz, hibái voltak.
Viszont ez a trailer mintha kevésbé lenne nextgen mint ez a régebbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest