Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
Ha valakinek még mindig van a hanggal problémája, egy reddit kommentben találtam megoldást. A fő gond nálam az volt, hogy túl halk a játék, a hangerőt "TV" módra állítva is problémás, mert úgy meg túl hangosak a harc közbeni effektek. Ezt telepítve tökéletes, a zenét és a párbeszédeket is a megfelelő hangerővel lehet hallani. Level 40-nél végre rendesen hallom a játékot, Bravo Sony.
-
pandras83
őstag
Aki esetleg 5800X3D-vel játszik, az írja már meg legyen kedves, hogy a Sunwing-el való felszálláskor tapasztal-e akadást a játékban. 5600-al néha beakad 2-3 mp-re, de gyalogosan is recseg néha, amikor új területre érek.
-
pandras83
őstag
-
Werkly
őstag
A hangra nincs valami megoldás? Az összes Sony game valahogy tompán szól 5.1-ben. Nincs nagyon mély és magas hang- De ez volt a LOUS és más játékoknál is. Kösz!
-
válasz
pandras83 #12 üzenetére
Láttam a vidit, és jó volt nézni mire képes azzal a konfiggal de...mivel ma jelent meg 2 órája, ő pedig a kiadótól így megkapta előre és volt ideje erre a vidire, az azt jelenti kapott pénzt rendesen a csávó, hogy ezt megcsinálja.
Nem baj, attól még az elhangzottak igazak legalább
-
pandras83
őstag
A DF videója alapján smooth pc gameplay várható. Ryzen 5 3600-al, 2070superrel, 3070-el, 4070-el is teszteltek. Eddig úgy néz ki, hogy jóval simább lesz a rajtja, mint a HZD-nek volt anno. Fingers crossed.
-
Hun'reeth
őstag
Én is bízom benne, hogy amivel az elsőt toltam (R5 3600, RTX2060, 48GB ram) DLSS-el meglesz a high játszható sebességen.
-
válasz
milkabrams #8 üzenetére
Ott a dlss, low + medium finombeállítasokkal megleszel szerintem gond nélkül.
-
milkabrams
őstag
Kíváncsi leszek, hogy a laptopomban lévő 35 wattos rtx 3050 mit tud ezzel kezdeni.
-
flexxx2
őstag
a 150 GB tárhely is komoly
-
pandras83
őstag
válasz
rottenbull #5 üzenetére
Szvsz ugyanúgy fog futni, ahogy az első. Én is 1070-el, R5 2600-al toltam az elsőt, 50-70 fps-em volt, teljesen játszható. A bugyuta sztori ellenére azon kevés ow játékok egyike, amit végigjátszottam.
-
rottenbull
senior tag
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Az elsot is egy 1070-el toltam vegig es ezt is azzal fogom.
1080p mellett. -
Daelion
őstag
Első részt én 2021 második felében játszottam egy R5 1600x/GTX 1070-en 2560x1080 ultrawide felbontáson ilyen tweakelt beállításokon de kb High megvolt úgy összességében.
Semmi gond sem volt, 1 crash sem vagy akármi baj és imádtam az egészet úgy ahogy volt szal ezt már első napon játszom majd.'nincs konzol, PC-re vártam..'
-
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Megjelenés napján játszottam laptopról, bug nálam nem volt, viszont a 60 fps-hez sok kompromisszumot kellett kötni, majd patch-ről patch-re húzhattam felfele a grafikát.
Az új résznél is inkább az optimalizálatlanságtól tartok, de lehet bugokat is kapok
-
Nem siették el a dolgot az tuti. Medium 1080p 60 fps-hez és ismétlem; csak medium--> RTX 3060
hát oké... Nem akarok álszentnek tűnni, mert új és erős a vasam, de azaz oszlop azért bántotta a szemem.
Előre is jó játékot mindenkinek, jó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest