Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella80_
tag
válasz
Klycsu1991 #3079 üzenetére
Légyszíves kattanj már le rólam, nem tudom mi a bajod, zavar hogy visszaküldöm, az oka nem a csatlakozás, de valahogy nem tudod ezt se felfogni, sajnálom, hogy be kell kötnöd valakibe. Van lehetőség megy vissza, igen valaki örül majd neki hiszen szuper a telo, a másik soha nem volt és nem is lesz iphone és samsung telóm, nem kell nem szimpatikus, eddig csak xiaomi volt a legtöbb és realme teljesen rendben vannak. Igaz ez az első honor telcsi elakadtam pár dologban ami a menűt illeti, de minden megoldodott és sikerült beállítani, már tudom.
-
Bella80_
tag
válasz
Klycsu1991 #3075 üzenetére
Nem érted, semmi köze a géphez, hisz megoldodott a laptop-on, amúgy a laptop is amd procival szerelt, mint a gép gépem is, és mégis, a 6 pro is valószinű ott fog mükődni de nem baj, az a lényeg, hogy sikerült, mindegy milyen melyik gépen.
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #3073 üzenetére
nem ezért küldöm vissza, mikor megreneltem akkor ezt szerettem volna, de sokkaltam az árát, soha nem vettem még 250-nél drágábban, azt is csak 1x, aztán a magic 5 pro kedvezőbb volt, igy az lett, aztán végiggondoltam, és előrendelésben megvettem, így 4 évig marad az biztos. Eddig 2 év volt a rekord
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #3071 üzenetére
Nem mivel 2 gépen nem sikerült csatlakozni, de tegnap a lányom laptopján kipróbáltam és egyből sikerült a képeket lementeni, számomra érthetetlen, de ott mükődött. Megrendeltem most a honor magic 6 prot, ezért adom el vagy küldöm vissza még időben. Sokat agyaltam miatta , de igy döntöttem, a telefon amúgy szuper
-
Bella80_
tag
Ha esetleg valakit érdekel akkor van 2 db fekete honor magic 5 pro eladó (vissza tudom küldeni, időben benne vagyok bőven, csak hátha valakinek kell olyan áron amilyenen sikerült vennem, emagnál, 3 év garival) 2 hete jött meg. 344 ezer Ft/db ennyiért vettem.
-
Bella80_
tag
válasz
Klycsu1991 #3053 üzenetére
Hogyan tudom visszaállítani a fejlesztői beállítást?
-
Bella80_
tag
válasz
zoleeno1 #3049 üzenetére
Értem, de a gépek is jók, hiszen minden telcsit felismert kivéve a honort. Valami hiba van valahol, de én erre már nem fogok rájönni, így meg azért gáz hiába van egy jó telcsim ami szuper képeket készít ha nem tudom elmenteni a gépre, akkor semmit se ér az egész. Még van időm visszaküldeni, ha nem tudom megoldani a próblémát, de az biztos akkor honos és huawei soha többé .
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #3046 üzenetére
végigmentem már, de nekem az android phone nem található
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #3045 üzenetére
Rádugom a gépre, utána beállítom, hogy fájl átvitel, de valamikor visszaugrik a töltésre, ha nem ugrik vissza akkor meg usb ismeretlen eszköz azt írja ki, egyszerűen nem értem.
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #3036 üzenetére
Igen gyári kábellel, 2 gépem van egyiken se működik, férjemnek is ugyanezt a telót vettük, neki se jó. Más honor termékünk nincsen, csak ez a kettő teló soha nem is volt, eddig xiaomi, realme volt semmi próbléma nem volt.
-
Bella80_
tag
Nos megcsináltam mindent, javaslatra eltávolítottam az usb drivert amit nem ismert fel, nem jó továbbra sem. Megcsináltam a fejlesztői beállításokat ahogy javasolva volt, sőt youtube-on a videót is megnéztem mindent végigkövettem, továbbra sem mükődik egyik számítógépemen sem. hát ez igy elég gáz, mert hiába fényképezek, a képeket nem tudom a számítógépre menteni. Van valakinek esetleg valami ötlete? Ha nem oldom meg a telefon megy vissza, nekem így nem kell, használhatatlan.
-
Bella80_
tag
Újabb segítséget kérnék, úgy látszik ezen a telefonon állandóan elakadok valamin, ilyen még nem volt. Most szerettem volna usb-n a számítógéphez csatlakoztatni, hogy a képeket rátegyem a gépemre, azonban egyszerűen nem ismeri fel a gép, ismeretlen USB azt írja ki, letöltöttem a honor suite alkalmazást, azon keresztül se telepíti a képeket, úgyanis HDB nekem nem találja meg, nem dobja ki ilyenkor mi van segítsetek, mert ez igy nagyon gáz.
-
Bella80_
tag
Ez az első telefonom ami beállítottam az ujjlenyomat olvasót, de egy csalódás, mert nagyon sokszor nem jó, nem ismeri fel. (arc is be van állítva)
-
Bella80_
tag
Ha majd idővel le szeretném cserélni a gyári fóliát akkor hol és melyiket válasszam ami valóban bevált a kijelzőre? Üveg vagy hydrogél a jobb?
-
Bella80_
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, nem gondoltam volna, hogy ennyi mód van rá, köszönöm
-
Bella80_
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy képernyőfotot hogy tudok készíteni, az láttom, hogy le kell húzni és ott az ikon de úgy nem látszik mit fényképezek. A másik telomnál oldalt volt egy sáv és azonnal tudtam fotozni.
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #2906 üzenetére
Köszönöm, de ebből még nem jöttem rá a megoldásra
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Ha duplán koppintok akkor oldja a képernyőt, de hogyan zárja le, meg kell nyomni a bekapcsoló gombot mindig vagy van rá más megoldás? -
Bella80_
tag
Még egy dolgot kérdeznék huawei egézség app volt a régi telomon, mert huawei watch gt 4 órám van, nos beírom a play áruházba de ezt az appot nem dobja fel, esetleg valaki tudnak nekem ebben segíteni, hogyan tudom igy párosítani?
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #2826 üzenetére
Köszönöm megnézem. A másik, hogy alulról felfelé húzom és ott vannak az alkalmazások olyan nincs?
-
Bella80_
tag
Sziasztok! Megjött a telefonom. Szeretném megkérdezni, hogy a honornál az nem lehetséges, hogy amikor alulról felfelé húzom akkor megjeleníti az összes alkalmazást? Nem találok ilyen beállítást. A másik kérdésem, hol lehet beállítani, hogy dupla koppintással feloldja a képernyőt, mert most mindig a bekapcsoló gombot kell megnyomnom hozzá. Érdekes a menüje, számomra most egy csalódás a realme és xiaomi telohoz képest, olyan mintha visszafejlődtem volna telefonban. Nem tetszik, többet jobbat vártam a realme gt 2 pro-hoz képest, de menü rendszerben gyenge.
-
Bella80_
tag
válasz
koboldozat #2797 üzenetére
Igen én is úgy gondolom, körbejártam a témát, csak az zavar, hogy akkor márcsak 2 évig jön rá frissités
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Honor Magic 5 pro-t, még nem jött meg, de elgondolkodtam, mennyire éri meg most még ilyen telót venni? Ha jól tudom erre a típusra 3 év android, és 4 év biztonsági frissités van? viszont már tavalyi készülék. Számít valamennyit? A 6 pro viszont már nagyon drága számomra, annyit nem szánnék egy készülékért. A jelenlegi készülékem teljesen jó Realme GT 2 pro, viszont a honor szerintem sokkal jobb képeket tud készíteni, ami nekem fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest