- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaczitomi
tag
https://www.aliexpress.com/item/1005005876100280.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.947bc0764zWS2f&algo_pvid=64a0c527-96ea-42aa-8312-f1e5901f47dc&algo_exp_id=64a0c527-96ea-42aa-8312-f1e5901f47dc-0&pdp_npi=4%40dis%21HUF%218031.03%213729.56%21%21%21158.12%21%21%402103228816953164685087474e6422%2112000034665848772%21sea%21HU%210%21ABS&curPageLogUid=RIyeeAL7bgkt
-
-
DjYok
újonc
A HUAWEI WATCH GT2 PRO órához melyik alkalmazást lehet használni? A Honor alkalmazása nem kaocsolódik hozzá .
-
Corbie
csendes tag
Köszönöm!
Megrendelem, ha nem is tölt 66W-al biztos jobb, mint a mostani gagyi töltőm. -
ttamas
tag
szinte teljesen mindegy, milyet veszele, csak a saját gyorstöltöjét támogatja, leggalábbis nekem sem pd, sem qc ggyorstöltővel nem ment talán 2 amper fölé. az más tészta, hogy az autónak a beépített usb portja is pluszba tölti, ha android auto-n használom a navigációt. Na nem túl gyorsan, de másfél óra navigáció után 75-ről 82re feltöltötte.
-
Corbie
csendes tag
Sziasztok!
Autóba szivargyújtós töltőnek melyiket ajánlanátok hozzá?
Baseus autós töltő USB/USB-C 65W 5A SCP QC 4.0 + PD 3.0 ezt néztem ez jó lehetne? -
DraXoN
addikt
Én mondjuk megszoktam/megkedveltem már anno a sony xperia z1 compact-ommal ezt, vagy 8-9 éve, nekem tetszett ez a "felosztás" (azt azt mondták akkor is "nem innovatív" a sony). Azt azt lecserélve "sajnos" jó pár évig nem találkoztam ezzel újra (Lenovo K3 Note, Lg V20), csak az utóbbi talán 2 évben van újra ez a Huawei mate 20 X 5G telefonommal.
-
DraXoN
addikt
válasz
veressjanos #178 üzenetére
nem biztos, hogy szerkeszthető az állapotsáv
Huawei Mate 20 X 5G esetén nem lehet eltüntetni "állandó" ikonokat.
Az egyetlen amit lehet az a Szolgáltató nevének eltüntetése/megjelenítése és hálózati sebesség eltüntetése/megjelenítése.Ez a telefon meg részben annak a rendszernek az "öröklése", bár talán egy korábbi verziójé még mert a kettészedett értesítési sáv hiányzik (de kb. mint ha nem is nyúltak volna hozzá a kettéválás óta).
-
veressjanos
aktív tag
válasz
burriebonz #177 üzenetére
Igen, köszi! Erre már rájöttem. ☺️
Az állapotsáv szerkesztésére viszont még nem... -
burriebonz
tag
válasz
veressjanos #170 üzenetére
Ha be van a teljesítmény mód kapcsolva akkor jelzi ki ezt.
-
ttamas
tag
Jól sejtem, hogy a telefon direkt nem támogat semmilyen qc és pd gyorstöltést, csak a gyárilag ajánlott töltővel ? Sem dpvel, sem qc3as gyorstöltővel nincs sebes töltés, kb másfél óra, mire feltölt. Általában nem baj, de ha elmarad az éjszakai töltés, tud kellemetlen pillanatokat okozni.
-
-
gabe_
őstag
válasz
veressjanos #168 üzenetére
Szerintem ezen ilyet nem lehet
-
gabe_
őstag
válasz
veressjanos #166 üzenetére
Van olyan telefon, ahol ezt ki lehet kapcsolni?
-
válasz
veressjanos #164 üzenetére
Nincs ilyen telóm, de szerintem, ha kikapcsolod az NFC, akkor valószínűleg el fog tűnni.🤔
A fölülről legördülő menüből tudod elérni az NFC ikont, vagy a beállítások listájában. -
veressjanos
aktív tag
Nem vagyok szakértő, csak egy amatőr....ezért bocsi ha esetleg nektek megmosolyogtató a kérdés.
Most váltottam erre a telóra és kicsit zavaró, hogy pl. az NFC kis ikonja ott van az állapotsávban. Van mód arra, hogy azt vagy bármelyiket onnan eltüntessem? -
gabe_
őstag
Aki szeretne üvegfóliát a telefonra, annak tudom ajánlani ezt a fajtát: link
Teljesen rásimul a lekerekített kijelzőre is, én meg vagyok elégedve vele. -
metalstorm
aktív tag
Szia! Neharagudj de a s10+ ezerszer jobb! A Honor az csak egy erőltetett olajfestmény
Nem hiszem el hogy csak én látom mekkora xar... pedig a szemem már nem a régi! Ja és bocs, nem szídni akartam. Csak hangsúlyozni próbáltam a különbséget. Egyre biztosabb egy S10 vásárlás... Az a qrva volte nem megy a pixelen....
-
DraXoN
addikt
Ahogy öregszik a telefon úgy romlik a képminőség idővel (karcok a lencsén, az UV-fény "mattítja" az optikát ha műanyag (olcsó telefonban), ha üveg az is kicsit megfolyik, és a szenzor is "mattul" UV től szenzort), de a sok használattól a szenzor korával idővel egyre erősebben fordul elő "szivárgás" 2 foto-cella között (nem jut eszembe mi is a neve most pontosan egy-egy optikai elemnek a szilicium lapkán), ami által zajosodik a kép.
Persze a telefon minősége is befolyásolja mi-honnan és mennyire romlik, jó eséllyel 2-3 éves távlatban fel se tűnik, de lehet egy azonos beállítású fotó új korában és 4 évesen más minőséget hozna ki... főkép gyenge fényviszonyok mellett lehet ez látható (este pl.)
Persze ... itt a szoftver updatek is bele tudnak kavarni. Nem jellemző de azért fodult már elő, hogy egy-egy új modell megjelenésekor a kameráját az előd modelnek "visszabutítják". (Apple és Samsung is futott ebbe bele, de ráfogták, hogy "szoftverbug" volt és javították egy új verzióval... De LG V20amnál is eljátszotta ez az LG, hogy a mentet képek bitrátája az újabb android verziókkal csökkent.. ezáltal erősebben tömörítette a képeket ami nem tett épp jót a minőségnek.. ők nem is kommentálták, a csökkentést 2x is eljátszották 7->8as droid és 8->9es droidok esetén... utóbbi droid verziót csak a koreai változat kapta meg, mindenki más a 8ason ragadt.. szerettem azt a telefont azt leszámítva, hogy évente kellett új akku bele :\ ... mondanám jó, hogy cserélhető volt hátlap levétellel) -
gabe_
őstag
válasz
metalstorm #156 üzenetére
Én egy Samsung Galaxy S10+ képeivel hasonlítottam össze, oké, az ugye 4 éve csúcskészülék volt, és szerintem annak a fotói még mindig jobbak. Kivéve talán a sötétben készült képeket, ott mintha jobbat tudtam lőni a honor 90-el.
(Tudom, almát a körtével hasonlítottam ösze)
Én mindenesetre elégedett vagyok a honorral. -
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok. Van egy honor 10 es telefonom. Lassan csere érett. Tudom hogy ez honor 90 topik.
Max 100 000 ig melyik honort javasoljátok. Fő szempont a fényképezés és az Üzemidő. -
válasz
Fordos Laci #154 üzenetére
Tudom, hogy kikapcsolható. Az a probléma, hogy alapból be van kapcsolva a bekapcs gombra aktiválás.
-
metalstorm
aktív tag
Egyszerüen nem értem... 200mp és hasonló számok de valami tragikus az összes ilyen Honor, Huawei, Xiaomi mobilok. Olyan gagyisan kinai... Szinte sajnálom hogy ezekről tesztet csinál egy két szakértő. Egy 2017-es Google Pixel 2 - est használok, hát a közelébe sincsenek ezek a "csodamobilok"
-
válasz
burriebonz #144 üzenetére
A Yettelnél 66 wattos 10000 ft. Ha nem gyári kell hozzá, rengeteg van, Blitzwolf, Baseus stb...
-
A ki-be kapcsoló megnyomásakor a Google segéd ugrott fel, más lehetőséget nem találtam.
Sokáig keresgéltem, hogyan lehet más alkalmazást hozzárendelni, de nem találtam, erre az egyik kollégám, csak hosszan nyomta a gombot kb. 3-4 s, ekkor a Google asszisztens helyett feljött a kikapcsolás menüje.
Még így nem találkoztam ezzel a lehetőséggel, hát egy kicsit furcsa. 🤣😁
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb számozott Honor készülék érkezett Európába. A márka függetlenedése óta ez a legjobb ajánlat a szériában, de azért nem tökéletes.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest