Új hozzászólás Aktív témák
-
saja
csendes tag
Úgy tűnik sikerült megoldani a mikrofonos problémát.
Legyen fent egy eredeti vagy a DOOGEE X5 ROM.
Ezt kell beütni a tárcsázóba: *#*#3646633#*#*
Ezzel a kóddal egy ún. engineering menübe lépünk.
Ott oldalra csúsztatással ki kell választani a Hardware Testing-et.
Meg kell nyitni az Audio-t.
Aztán a Normal mode-ot kiválasztani.
Az egyik legördülőben a Mic-et kell kiválasztani.Van egy szinteket jelző (aktív) legördülő. Azon az összes (Level 0-tól Level 13-ig) szintent egyenként, minden átírás végén a Set-et megnyomva feljebb kell írni az értékeket.
Pl. Level 0, 172 -> Set, Level 1, 174 -> Set ... és így továbbAz akkumulátoros gondra is van megoldás 4pda.ru oldalon, de azt még nem próbáltam ki.
-
saja
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült lineageOS-t raknom rá. Egyelőre elég alpha verzió a port.
4pda.ru oldalon találtam hozzá megfelelő twrp-t és ROM-ot.
-
saja
csendes tag
Lusta voltam szerezni egy olyan gépet, amin fut az spflashtool (valamiért a 32 bites linux zip-ben is 64 bites bináris van
). Már megbántam, amikor újra kellett húznom vele a preloader-t meta mode-ban.
Szóval, ha valaki fastboot-tal szeretné a preloader-t frissíteni: ne tegye.
-
saja
csendes tag
Szia!
Iratok fényképezésére teljesen jó.
A legfrissebb firmware-rel pedig használható a kamera más kamera applikációval is (előtte volt, hogy kilépett, vagy nem engedett fotózni).
A firmware (ROM) frissítés egy kis fastboot bűvészkedéssel megoldható. Automatikusan nem tud frissülni a telefonon. -
saja
csendes tag
Nálunk sajnos előjött a mikrofon probléma. Hívásnál a másik oldalon elhalkulva hallom a mondatokat, csak egyes szavak jönnek át, vagy nagyon fülelnem kell. Érdekes módon, ha egy csendes szobából hívtam rajta valakit, akkor nem volt gond (állítólag).
Még próbálgatjuk, aztán visszavisszük. Egyébként nagyon jó telefon, használható, gyors, teszi a dolgát, nem esik ki a kézből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Last Epoch
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Villanyszerelés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest