Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Hát mondjuk azért nem hiszem hogy ekkora különbség lenne az 5870 meg a gtx 580 közt???!
Szerintem driverből rakjál mindent alkalmazásvezéreltre, én is igy tettem kivéve a texturákat kiválo minőségre raktam, ha még igy is belefér! De azért elég vad igénye van neki ha 580 kell ahhoz hogy ne essen 60 fps alá totál maxon szürökkel minden....
mondjuk ami örvendetes ugy nézem hogy ez a játék is szépen használja a 4 magos procit, vagyis itt végre nincs platform meg cpu limitem sem, hanem pörög végig, jó játéknak igérkezik, még nagyon az elején vagyok csak a mozgás volt picit kiábrándito de nem lesz ez rossz(#37) zack: ha rendes a skálázódás akkor is kb egy 5870 szintet tudhat a 4870x2, gtx 570 szintet szerintem semmiféle képpen sem, szűrők nélkül maxon szerintem egy 50-60 fps lehetséges vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem driverből rakjál mindent alkalmazásvezéreltre, én is igy tettem kivéve a texturákat kiválo minőségre raktam, ha még igy is belefér! De azért elég vad igénye van neki ha 580 kell ahhoz hogy ne essen 60 fps alá totál maxon szürökkel minden....