Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Na, hold kérésére lezárom.
-
DoubleD
aktív tag
:DDD
-
OFF
annyira mókás vagy twollah :))
ON -
nap
addikt
''...es legyen meg a te akaratod!...''
-
Cathfaern
nagyúr
addig amig az ember sajátos problémái nem oldódnak meg hogy adhat tanácsot másnak ?
Miért ne adhatna?? Vagy ez csak úgy működik, hogy ha ő ad valamit, akkor te is adsz valamit? Számolod, hogy ''na kaptam 3 segítő hozzászólást, akkor én is írok 3-at...''??
A másik: valószínűleg az egyik legfontosabbat nem csináltad meg, abból amit írtam: válassz ki 1/egy/egyetlen-egy topic-ot, és oda írd be, hogy mi a gondod-bajod. -
Hold
őstag
lezárja valaki ezt a Topicot ?
-
Keitaro
addikt
Nem hinném, hogy itt számít, nem is azért tettem fel a kérdést.
Az oldaladon olvasott, látott dolgok miatt merült fel bennem a kérdés, de messze nem az itteni dolgok miatt. -
Hold
őstag
utolsó hozzászólásként megkérnék mindenkit hogy mindig csak azt bántsátok aki igazából bántott titeket.. bye Hold
-
twollah
nagyúr
Na jó, és kihátrálok innen.
Hülyével nem vitatkozom, mert a végén összekevernek vele, -
WAEZ
csendes tag
hat ez ... egy allat! :DD Kicsit feltunesi viszketekseg!
-
Keitaro
addikt
Huhh mire beírok ide valamit 30 új hozzászólás van :)
Hold hagy kérdezzek valamit. Ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom és ezt másoknak is mondom. Hány éves vagy?
Ha nem akarsz ne válaszolj ^^ Csak mert a képeid alapján azért olyan 30-at saccolnék. -
Cathfaern
nagyúr
Tehát ez a megoldás a rejtélyre? Szóval akkor a tanácsok: Egy picit nyugodj le. Lazíts. Igen, igen, arra gondolok, hogy engedd el a billenytűzetet :)) Szóval ha ezzel meg vagy, akkor egy pár napig (1-2) ne irogass a fórumba (Mielőtt félreértenéd: ezt nem szemétségből mondom). Viszont annál többet olvasgass. Ismerd meg milyen egy fórum. Jöjj rá, hogy nem hiába vannak a ''témák'' és a ''topic''-ok. Tanuld meg használni a keresőt, hátha találsz valami érdekeset :) Majd ha letelt az idő ragadj újra billentyűzetet. Keresd ki azt a (1) topic-ot, ami legjobban hasonlít a te problémádra. Ha esetleg nincs olyan, ahova beillene a gondod, nyiss egy újat. Ha ez meg van, akkor írd le ami a problémád, amiben segítséget vársz. Írj minél részletesebben, próbálj kizárni minden feltehető kérdést (azaz válaszolj rájuk mielőtt feltennék őket :) )
Sok sikert! -
bdav
őstag
Nemazér de télleg le kéne ezt a t.-t zárni. elmentem 20 percre és 100 hozzászólás lett beleirva. Picit durva :) Ráadásul különösebb értelme nem volt, és a 100-ból 50 komment Hold-é...
-
KERO_SAN
aktív tag
nincs erre szukseg, megkerek mindenkit hogy ne irjon tobbet ide, haggyuk elsullyedni
-
twollah
nagyúr
Házigazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Holdot lezárni, lelőni, az irmagjáig kiírtani, a helyét felszántani, és sóval bevetni.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest