- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
customi
csendes tag
Két AVI fájlt legegyszerűbben VirtualDubbal tudsz összefűzni, én is azt használom. Természetesen tudja kezeni a 2Gb-nál nagyon állományokat is, így az összefűzött végső fájlméret maximális határa kizárólag az operációs rendszertől függ, ami mondjuk 2000 (NTFS!!!!!!) esetében 4Gb, WindowsXP esetében elméletileg korlátlan.
Úgyhogy nyomhatod ezerrel :)
AZért is érdemes VirtualDub-ot használni erre, mert más ''gagyi program'' szereti a film felétől kezdve elkezdeni csúsztatni a hangot, ami megintcsak ahhoz vezet, hogy VirtualDub-hoz fogsz nyúlni a hang beállításához. Így aztán érdemes csak ezzel dolgozni, és a végeredmény garantált lesz.
Vigyázat, az AC-3 (dolby) hangsávot tartalmazó AVI-k összefűzésénél gondot jelenthet, hogy nem kezeli az AC-3 hangot a progi, de ha az AUDIO fülön ''AVI Audio'' opciót választasz, akkor nem nyúl a hanghoz, egy-az-egyben átmásolja az új állományba. -
superxaba
tag
nem is kell virtualdub
van olyan, hogy easy video joiner c. progi (a parja az easy video splitter) es azzal tok konnyu. en egyelore csak magyar szinkronos filmmel probaltam (ugyhogy nem tudom mennyire lesz a felirat is pontos utana). Nem epp 100 szazalekos eredmeny, mert eszre lehet venni hol volt osszeillesztve, de az egyszerusegert cserebe erdemes.
szerintem a cnet.com-rol le tudod tolteni a szoftver(eke)t. -
marcee
addikt
Ha sorban vannak filenevezve, akkkor Windows/Total Commander-rel Ctrl+T a csoportos átnevezés. (vigyázat, nincs visszavonás) Nevezd át a filejaidat ''film.00.avi'' ''film.01.avi'' ...stb formátumra. Majd VirtualDubMod file->open video file... és hagy bekapcsolva az ''Automaticly detect and load additional segments'' kapcsolót és kaltty az első filera.
-
Mag
senior tag
Leszedtem a progit amit javasoltál,és aszem veled beszéltem 2003.12.09 én DC++on : )))
Naszoval,nkem is az a bajom hogy kihagy egyes videoknál fájlokat.(De volt olyan is amiket telljesen jol összefüzött.)
Pl: kijelöltem 32 fájl-t 42789 frames összesen,de összefüzés után már csak 329145 frames, szóval kihagyott részeket.Méretét öszeadom a 33 kiindulási fájlnak,és az több amit kaptam.(271 mb abbol lett 204 mb)Amikor füzi,kiirja éppen melyik fájllal dolgozik,és volt néhány amit nagyon gyorsan átugrott.Na azok nincsenek benne.
azt a fájlt amit kihagyott probáltam öszefüzni az előtte lévővel,tehát egyszerre csak 2-őt probáltam, és ime:
[L]http://a2.fpn.hu/pecks_power_join_error.jpg[/L]
ilyen hibaüzit kapok : (((
5let vki ?
-Ne azt hogy csináljam Virtual Dub-al mert azzal elég gáz 33 fáljt egyenként összefüzögetni. -
Nimrod
addikt
''*FadeToBlack* verzió: 2.0.6
Otthoni (AVI) videofilmek szerkesztésére készített szoftver, számos jól használható szolgáltatással. Képes például több AVI összefűzésére, de akár a digitális kamerával készített képeket is fel lehet használni egy filmben. A lejátszás sebességének megváltoztatását szintén tudja, emellett a színek módosításával vicces effektusokat is létre lehet hozni.
Letöltlés: [L]http://terminal.maxima.hu/re/bc02639129829fa[/L] ''
Terminál hírlevélben volt. -
Agyzuzo
addikt
Frame Rate-et VDub-bal is lehet változtatni újratömörítés nélkül...
A legjobb progi sztem több AVI egymás után való lejátszára a Micro DVD Player. Legalábbis nekem azzal volt a legkevesebb gondom. Át kell pöccinteni File módba és már lehet is pakolni az AVI-kat százával a playlist-jébe, a'la Winamp... A feliratot meg a VobSub filter elintézi. -
Male
nagyúr
Azért van értelme. Én pl úgy szoktam, hogy az 1400 megás AVI-t WinACE-el betömörítem (store only, 700MB/darab), és így írom fel a CDre. Ha meg akarom nézni a filmet, akkor az elsőről elindul a kitömörítés (ami ebben az esetben tulajdonképpen másolás), majd kb 2 perc után kéri a következő CDt, újabb két perc után már nézhetem is a filmet megszakítás, feliratelcsúszás és zaj nélkül (a CD sem zúg).
-
casenoid
tag
szerintem nincs értelme összefűzni, ha úgy sem lehet kiírni, mert nagyobb
mint egy CD. inkább a lejátszóban kell playlist-ben egymásután felvenni. -
Male
nagyúr
Azért annyira nem hülyeség, amit írtál, mert MPEG-1 esetében tökéletesen működik (a legtöbb lejátszóval, némelyik azért kiakad a váltásnál). AVIban viszont tényleg nem működik, mert a fejlécben benne van, hogy milyen hosszú a film, és annál tovább nem hajlandó lejátszani.
Egy fejléc nélküli AVIt semmi esély, hogy meg tudjak nyitni? Esetleg valami progi, ami tőlem kéri be az adatokat a filmről? Csak mert a múltkor elszállt a felvétel legvégén a gép (rohadt Maxtornak pont akkor kattannia - egy újabb hibás szektor kíséretében), megvan az egész film, csak a fejlécet a végén írta volna bele a program, csakhogy akkorra lefagyott a gép (pedig már pont örültem, hogy simán belefért 4 gigába a film). -
Isten
tag
:))
Csak vicc volt! -
Isten
tag
copy /b <fn1.avi> + <fn2.avi> nagy.avi
-
Használd az Avifrate programot.
Ezzel egy avi fájl frame rate értékét változtathatod meg közvetlenül újratömörítés vagy direct stream copy nélkül.
Ebben az esetben annál az avinál állíts ahol nincs jelentősége a frame rate-nek.
A program a hangot nem bántja.
[L]http://www.am-soft.ru/avifrate.html[/L] -
Male
nagyúr
Arra nincs valami ötletetek, hogy ha eltérő a framerate, akkor hogyan lehet újratömörítés nélkül összefűzni két AVIt. A VirtualDub erre nem hajlandó. A gond az, hogy az egyik kb 2 másodperc, aminél nem számítana, hogy elcsúszik a hang, mert az eltérés minimális 25.000125 és 24.999995 (egy ennyire rövid résznél ez észrevehetetlen), de a VirtualDub mindig át akarja ilyenkor konvertálni, hogy megeggyezzen a framerate.
-
The_Tom
senior tag
-
AngelH
aktív tag
majdnem :))
[L]http://216.234.162.114/Downloads/PPJ11b.zip[/L] vagy
[L]http://extra.newsguy.com/archive/pub/pcapps/PPJ11bf.zip[/L] vagy
[L]ftp://ftp.microserve.net/accts/d/dave/ppj11bf.zip[/L] -
AngelH
aktív tag
Pecks Power Joinnal szerintem sokkal egyszerubb mint VirtualDubbal, mert ez egy egy erre specializalodott program, elrontani vele nemnagyon tudod a dolgokat, a VirutalDub amugy is szokott neha szarozni, ha hibas frameket talal az osszefuzendo reszekbe.
letoltes innen:
<L>http://216.234.162.114/Downloads/PPJ11b.zip</L> vagy
<L>http://extra.newsguy.com/archive/pub/pcapps/PPJ11bf.zip</L> vagy
<L>ftp://ftp.microserve.net/accts/d/dave/ppj11bf.zip</L>
jo szorakozast :P -
The_Tom
senior tag
Virtualdub-bal a legegyszerűbb.
1: megnyitod az elsőt. beallitod: kepnel, hangnal direct stream copy
2: megnyitod a következőt: az append-del
3: goto 2 addig amig van a filmedbol meg darab, majd ha nincs goto 4.
4: save, acc neki egy nevet azt kesz.
5. nezed a filmet nem kell cserelgetni...
:)
Üdv. -
vlaci79
senior tag
Udv
Media Playernek is van sajat play list-je csak megfelelo progi kell ami megcsinalja
*.asx a playlist kiterjesztese
http://www.baldgorilla.com/
nekem ez bevalt cderol leszedem a filmeket asxmakerrel megcsinalom a playlistet es mehet a mozi.
videoklipeknek is csinaltam ilyent elinditom es egymas utan mennek a klippek :))
ha tenylegesen ossze akarsz rakni egy avi darabokat akkor nundub
(''open avi'' utanna ''append avi segment'' video-t allitsd at ''direct strem copyra'' ezutan mentes maskent) -
amdk7
aktív tag
Ha több különálló fájlt akarsz nézni, a PowerDVD nevü programban létrehozhatsz egy fájl-listát, és az egymás után lenyomja, nem kell váltani.
De, ha össze akarod fűzni, akkor a VirtualDubbal teheted meg a legesgyszerübben. Behívod az egyik fájlt (open), majd a másikat (append avi segment), és elmented (save as avi). Csak állítsd a Video tömörítést Direct strem copyra. Körülbelül addig tart, amíg átmásolja a vinyódra a fájlokat. -
Szóval?
(ilyen divx-drvripet szeretnék úgy nézni, hogy nem kelljen file-t cserélni menetközben.)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest