- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Kkocos
tag
Szivesen fogadok barmijen kritikat. Deh legalabb arrol szoljon amit mondtam! "Az automatizalasra meg alljon itt egy pelda:", nem ide ketem a peldat. Ez pelda arra hogy a c++, mit objektum orientalt nyelv, rovidebb, kevesebb hibat megengedo modon is kepes kezelni a kodot. Hat sajna ennek az elenkezojet en nem alitottam, ide vonatkozoan azt mondtam hogy nem erdekel, nem fogom bonyolitani az amugy sem egyszeru eletemet evvel, nem vonz, nem szeretnem hasznali, nem szeretek megkotve lenni.
"Pl. a kod ujrafelhasznalasa alatt a forraskodrol van szo: hogy ne kelljen ugyanazt a kodot tobbszor leirni, hanem eleg legyen egyszer belerakni a base classba (haho, memoriamegtakaritas!). Valamint olyat sem mondtam, hogy nem teszi atlathatobbat a kodot (mar hat azza teszi a ketszintu strukturalassal (osztaly/metodus)), csak nem ez a fo szerepe."
Basszus, hol hoz itt ujat az OOP?
"Ha egyszer csak jobbra meg balra akarod forgatni, akkor irjal olyan kodot, ami jobbra meg balra forgatja. Meg egyaltalan, mi koze az OOP-nek ahhoz, hogy egy adott eljarast milyen bonyolultan irsz meg?..."
Beszaras, mondtam ma', ugyanazt irjam le meg 1szer csak mert nem olvasod el figyelmesen? Nem kertelek hogy olvasd el, de ha ma' reagalsz valamire, tudd hogy mire is irsz!
"Az OOP-vel nem jar egyutt semmilyen vizualis maszlag, gyakorlatilag az osszes C++ kodot a ket dolgos kezemmel potyogtem a szovegszerkesztobe, sot, a legtobb programnak egyaltalan nem is volt GUI-ja."
Gratula!
! Deh igenis jar, sokan hasznaljak, legtobszor ertelmetlenul. Ha meg feltetlenul peldat is akarsz szolj me' kuldom (csak azrt nem most mert meg meg kell hogy keresem oket)
Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Deh igenis jar, sokan hasznaljak, legtobszor ertelmetlenul. Ha meg feltetlenul peldat is akarsz szolj me' kuldom (csak azrt nem most mert meg meg kell hogy keresem oket)