Aktív témák

• S.P.Q.R.

csendes tag

Hi
    Az OO programozás lényege szerintem is, hogy a kódod átlátható keretbe foglalja. Pl függvénykeet, változóidat stb... Én sem tartom csodaszernek, viszont manapság erősen előretört talán a c++ és a java elterjedésének köszönhetően. Viszont többféle megfogalmazás is létezik ez ügyben, hallottam már olyat is idézem: " a c++ nem oo mert lehet használni szabad függvénykeet nincs minden osztályokba kényszeritve, szóval nem kötelező nem úgy mint pl a c#-ban" vagy a javaban. Amúgy nem egészen szószerinti idézet de ezt egy BME-n dolgozó c#-os kollgea modnta, aki nem 1-2 ezer soros programokat irt és nem egyedül, nos én nem értettem egyett mindennel, amit mondott(nem feltétlenül a fenti idézetre gondolok), de kicsinek érzem magam ahhoz hogy vitába szálljak vele. :(

Következő kérdés: A projektben melyik fázisban és mekkora hangsúllyal tervezitek a db-t?:) Tudom sok modern programnál ez alapvető jelentőségű(tisztelet ami nem használja)...
    Amúgy örülök hogy ilyen szépen beindult ez a fórum remélem jókat fogunk itt még dumálni :DD
    üdv: S.P.Q.R.

Aktív témák