- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy én már évek óta biztonsági öv nélkül vezetek, és nem történt semmi baj. De történhet, sőt, történni is fog. Tökmind1, hogy mi van ráírva, a Codegen az Codegen marad, egy raklapnyi szart sem ér. Én nem bíznám arra a konfigra. Szerezz be egy tápot.
-
raziel01
veterán
Az összes Codegen sz*r. A géped szét fog égni, de a te dolgod.
Majd veszel komplett konfigot.
Talán elkéne olvasni a cikknél a hozzászólásokat.
[link]"Próbálkozik a Codegen, de én ennek ellenére azon a véleményen vagyok, hogy Codegen és Mercury tápot NEM SZABAD VÁSÁROLNI!!!!
Láttam már rengeteg elhalt számítógépet és tápegységet, az összesben Codegen és Mercury táp volt (és a táp miatt haltak meg az alkatrészek).""Hát azért aki 1 picit is konyit hozzá nem vesz ilyet"
-
Skizz
addikt
Igen, villanyszerelő, de ha oda tennél elé egy Sirtec és egy AcBel tápot (pl.), akkor fogalma nem lenne, hogy mi micsoda és miért különbözik az első a másodiktól. Felvilágosítalak: anno édesapád nem a számítógéptápokról tanult. (viszont ha keni-vgája a tápot témákat, akkor még mindig nem értem, hogy miért ajánlott Codegen tápot, már ha ő ajánlotta)
A cinikus megjegyzéseidet pedig hanyagold, nem fog senki belinkelni neked dual fanos 480-as Codegen beleket szarrá sülve. Hány megsült/tönkrement tápegység elektronikát látsz lefotózva a neten keringve? Hát rohadt keveset...
Aranyszabály, hogy Codegen tápot NEM szabad venni ilyen kaliberű géphez, mint ami neked van. Legyen ráírva akár ez, akár az, kutyából nem lesz szalonna.Nagyon OFF:
Miért mert mindenki csak ilyen 330-350W-os terhelést tud ereszteni erre a szarra? Ahhoz még jön mondjuk 75%-os hatásfok, azaz kb. ilyen 250-280W-okat fogyasztó konfiggal teszteltek le egy 480W-os tápot? Ha valóban mindenki azt állítja, hogy le tudja adni ami rá van írva, akkor nosza rajta, gyújtsanak alá keményen, hisz a címke alapján 408W kombinált terhelést bír 12V-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest