Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
jericho69 #26293 üzenetére
Mondjuk én ágyból nézek filmet úgy 3,5m távolságból.
Úgy tuti szúrná a szemem.
Haf922 házamban elől egy pirosas világító 23cm-es venti van. A piros sokkal kevésbé bátnja a szemet, mint a kék fény, mégis zavar, és lekapcsolom.
Most tervezem a Genius hangrendszer, és a kártyaolvasom kék ledjeit pirosra cserélnio, csak egyenlőre még nem jutottam le árus közeébe. -
GabN73
addikt
-
törölt tag
válasz
jericho69 #25809 üzenetére
konkrétan plejik és shodan gépe, jót röhögtem rajta...
a kérdéseidre válaszolva... belsőnek tökéletes a matt fekete, külsőnek pedig édesmindegy, hogy fekete vagy fehér. szerintem fehéren elég szépen nézne ki.
kék ventilátorok alatt mit értesz? ha olyan ventilátort, aminek a színe fekete, kék ledekkel, akkor oké. hogyha ilyen plexizett kék ledes ventilátorokat akarsz, szerintem inkább válassz mást, mert nem néznek ki jól... fekete belsőhöz fekete ventilátor illik, legalábbis sokkal jobb, hogyha az adott ventilátornak fekete kerete van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged