- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
mrobes #63928 üzenetére
Jól tetted, ilyen szép időben nem is jó bent ülni
Úgyhogy igen, azzal minden ok, már csak ezt a fejhallgatót kellene megb*szni valahpgy, de nem tudom mi a kínja. Most az előbb nézegettem még, a jobb oldal sehogy nem akar megszólalni. A bal meg olyan, hogy amint maxra tekertem a potit rögtön elhallgatott. Most kipróbáltam, ha a nyákon összekötöm az R-int a R-outtal akkor csak hangosabb lesz (ahogy alapból szólnia kellene), ha meg az L-outra kötöm, akkor maxra tekert poti mellett is van hangja. Nem tudom mit csináljak vele vagy hol van gond, multiméterem sincs sajnos hogy kimérjem
Lehet majd fogom aztán direktbe összekötöm a kábeleket. Meg ezt nem értem, hogy az hogy van, ha a jobb oldalt érintgetem össze akkor a bal lesz hangosabb, a jobból sehogy nem tudok hangot kicsalni. -
hentes555
senior tag
válasz
mrobes #63925 üzenetére
Köszi a segítséget
És csak annyi hogy oda beforrasztom a két vezetéket aztán annyi? Mert ez amúgy a mélynyomó hangszórójába megy kábel, csak ott volt egy csatlakozó hogy könnyen le lehessen húzni a mélyet. De ha így lehet akkor megcsinálom úgy hogy a vezetéket ráforrasztom arra a két pontra aztán kész, a csatlakozó nem érdekel, szóljon annyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest