- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
mrobes #63928 üzenetére
Jól tetted, ilyen szép időben nem is jó bent ülni
Úgyhogy igen, azzal minden ok, már csak ezt a fejhallgatót kellene megb*szni valahpgy, de nem tudom mi a kínja. Most az előbb nézegettem még, a jobb oldal sehogy nem akar megszólalni. A bal meg olyan, hogy amint maxra tekertem a potit rögtön elhallgatott. Most kipróbáltam, ha a nyákon összekötöm az R-int a R-outtal akkor csak hangosabb lesz (ahogy alapból szólnia kellene), ha meg az L-outra kötöm, akkor maxra tekert poti mellett is van hangja. Nem tudom mit csináljak vele vagy hol van gond, multiméterem sincs sajnos hogy kimérjem
Lehet majd fogom aztán direktbe összekötöm a kábeleket. Meg ezt nem értem, hogy az hogy van, ha a jobb oldalt érintgetem össze akkor a bal lesz hangosabb, a jobból sehogy nem tudok hangot kicsalni. -
hentes555
senior tag
válasz
mrobes #63925 üzenetére
Köszi a segítséget
És csak annyi hogy oda beforrasztom a két vezetéket aztán annyi? Mert ez amúgy a mélynyomó hangszórójába megy kábel, csak ott volt egy csatlakozó hogy könnyen le lehessen húzni a mélyet. De ha így lehet akkor megcsinálom úgy hogy a vezetéket ráforrasztom arra a két pontra aztán kész, a csatlakozó nem érdekel, szóljon annyi a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest