- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kernel #54743 üzenetére
Értem. Az Xtar verzió egyszerűbb lett volna és nem végleges változás lett volna számára. Ha kiszedem a cuccot belőle egy mozdulattal, továbbra is töltő maradt volna.
Akkor marad a TP4056 és egy komolyabb 5V-os adapter beszerzése, mert a jelenlegi 500mA-os. Nem mintha számítana csak ha már 1A a töltőáramkör legyen is kihasználva.
Aztán ha már itt vagyunk gondolkodok egy komolyabb rádió átalakításán is ha van benne értelem. Mindenek előtt be kell szerezni a cuccot mert nincs és az egészben az a borzasztó hogy volt ilyenem de most nincs.
Ha jól vettem ki a kapcsolási rajzon ebbe 8ohm-os sugárzók vannak. Modernizálás után (mert elsősorban USB-ről és/vagy telefonról szólna a muzsika) bele kerülne egy ilyen erősítő ami képes 12V-ról is menni. Ez a 12V kinyerhető sorba kötött Li-ion akkukból is ugye? Sztem a 2×40W teljesítmény kamu - ha a fele igaz már az is nagy szó összesen főleg ennyi pénzért. Véleményem szerint ha a Videoton hangszóró nem változik 2×2W teljesítmény lesz kihasználva amihez véleményem szerint már 6db 26650 elég lenne 2×3db sorban és ez a két blokk párhuzamosítva. Kérdés ez az erősítő mit kezdene a 12,6V-ról folyamatosan csökkenő feszültséggel. Vagy praktikusabb volna egy kicsi 12V-os akkuval megoldani ezt a témát, de akkor meg kellene oldani a töltését mondjuk egy ilyennel. Nagyon képlékeny még ez a terv, de életképes lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest