Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kernel #62334 üzenetére
Tudom mire hasznaljuk, mint kiegeszito eletvedelmi berendezes, pontosan tudom a hagyomanyos elektromos halozatokban, mi a szerepe, kb kismillio beszerelesen mar tul vagyok, pl a legjobb kombinacio Class 1 es FI rele kombinacioja, hiszen a class 1 arra alapoz, hogy zaros hataridon belul, akkora hibaaramot general ami a kismegszakito magneses leoldojat izgatja fel a nevleges artekenek kb 7.5X-evel. Ez Fi relevel megspekelve elkerulhetove teszi a potencial emelkedest a foldelt berendezes femfeluletein, amellett a kismegszakito meg mindig biztositja a tularam es rovidzar elleni vedelmet es egy ezetleges "gyengebb' foldeles eseteben sem all fenn a potencialemelkedes veszelye(ugye elofordulhat a PEN vezeto szakadasa/korrodalasa)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest