- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
AMD újabb közleményt adott ki, amiben megerősítik amit néhány videós is talált: túl nagy feszültséget kapott a CPU ha EXPO profilt alkalmazott a felhasználó, ekkor a tervezett specifikációkat túlléphette a feszültség és ez okozta a gondot. Új AGESA-t ad ki az AMD, ami alapján elkészülnek az új BIOS-ok, ami 1,3 Volt fölé nem fogja engedni a feszültséget még aktív EXPO profillal sem.
Na most én csak azt nem értem, hogy miért nem rögtön a tavalyi launch-nál korlátozták le így és akkor nem lett volna gebasz. A lényeg, hogy az AMD ezzel elismerte a hibát és megerősítették, hogy nem user error volt. Nagy valószínűséggel eddig valami rejtett hiba lehetett az eddigi AGESA-kban, ami néha ki tudta nyírni a CPU-t, most ez szerencsére kibukott. Na ezért nem szabad soha azonnal új hardver generációra váltani, mindig érdemes várni pár hónapot, hogy lemenjen az open beta teszt, bár arra én sem számítottam, hogy fél évvel a launch után ilyen súlyos probléma jön elő.
#80 sh4d0w: Igen, értem, de épp ez az ,hogy azoknak a szenzoroknak semmi esetre nem szabadna tönkre mennie, hiszen azok jelentik a védelmet, de ahogy fentebb írtam, jön a javítás új BIOS-sal, úgy tűnik, hogy súlyos hiba csúszott az AGESA-ba ami néha túl nagy feszültséget engedett rá a CPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest